Victoria Madsen Vas. Feb. 17, 2013 4:21 am
-Ki tudom kapcsolni - jegyzem meg, mélyet sóhajtva, aztán lehajtom a fejem, mint aki megadja magát. A lelki szemeim előtt szinte már látom ahogy felkoncolnak, bedarálnak pépnek, aztán belekevernek a tésztába, és olcsó kürtös kalácsot sütnek belőlem, amit aztán a Marson árulnak a pancsereknek. Talán tényleg jobb lesz, ha az igazat mondom.
-Képes vagyok vonzalmat ébreszteni másokban....általában sokáig tart, de segít, ha én is hasonlóképp érzek. Ami pedig a telepata vezetést illeti, nem vagyok tagja...
~Mondjuk mostanában egymásnak adják nálam a kilincset az elnökök és tanácstagok, de na...~
-Szinte biztos vagyok benne, hogy ha közöm lenne hozzájuk, túl értékes lennék, hogy személyesen beszéljünk, és azért nagy kár lenne...
Említettem, hogy a képességem nem kapcsolom ki, csak azért sem? Nem mintha mondta volna, hogy zavarja az az idegen érzelem, szóval egyenlőre úgy érzem maradhat....hátha jó barátnők leszünk a végére. tudjátok, nevet a vicceimen, megmutatja a kedvenc filmjeit, kibeszéljük a többi nőt, élve hazaenged, ilyesmik...
-És amit mondtam igaz, tényleg személyes okból akarom kinyírni azt a férget. Szóval, mit mond, segítsünk egymásnak?
Nem játszom többé az ijedt kislányt...mondjuk az ijedt részét annyira nem játszottam, de az mindegy, a lényeg, hogy most már határozottan nézek a nő szemeibe, és eszem ágába sincs tovább szipogni.
Kedd Okt. 20, 2020 3:33 am by Amets
» Dühöngő
Vas. Dec. 11, 2016 11:42 am by Kabuto
» Vezetőségszidó
Vas. Dec. 11, 2016 11:42 am by Kabuto
» Társoldalak, baráti oldalak
Vas. Dec. 11, 2016 11:41 am by Kabuto
» Ösvények
Pént. Jan. 24, 2014 4:48 am by Nicholas ,,Doctor" McNeal
» Hunter Street
Vas. Szept. 01, 2013 2:37 am by Jack Carthy
» Irodák