Mathias Gilmoore Szomb. Jan. 26, 2013 5:09 am
Hát én is ezt mondanám, ha nálam lenne a felbecsülhetetlen tudás, gondoltam magamban, de már az is szöget ütött a fejemben, hogy esetleg Hector nem-e Dark Heat-tól szerezte meg azt a képességét, amiről legendákat mesélnek. Lehet, hogy alapjában véve mora nem is éri el ezt a tudást legyen bármilyen idős, hiszen ezt rajta kívül senki nem élhette még meg, nincs aki igazolja és nincs aki megcáfolja.
- Miért bolond, aki megpróbálja, hiszen sokféle értelmes indoka is lehet valakinek, aki találkozni akar vele. És, ha ezek szerint van akinek sikerült, akkor értelme is van megpróbálni. – mondok ellent neki halkan.
Sejtettem, hogy előbb-utóbb ide lyukadunk ki, akár mennyire is semlegesnek mondja magát, és persze még logika is van benne, de hát nem gondolhatja komolyan, hogy azért kockáztatnám az életem, hogy keresztbe tegyek Amets-nek?
- A kérésemnek, amit előterjesztenék ennek a legendás lénynek, semmi köze nem lesz a királynőhöz, erre meg is esküdhetek akár. – rázom meg a fejem. – De maga is tudja, hogy most mondhatnék bármilyen hazugságot is, hogy megnyugtassam a lelkét, azzal semmire nem menne. – nézek a szemébe, hogy lássa, tényleg ezt gondolom. – Így magára van bízva a döntés. Ha akar segít, ha nem akar nem segít, mondhatok én itt bármit. De nem a világ megváltásánál póriasabb célok vezérelnek, hiszen maga is tudja, hogy nem vagyok egy hős alkat, nem igaz? – igyekszem meggyőzni a konzult.
Kedd Okt. 20, 2020 3:33 am by Amets
» Dühöngő
Vas. Dec. 11, 2016 11:42 am by Kabuto
» Vezetőségszidó
Vas. Dec. 11, 2016 11:42 am by Kabuto
» Társoldalak, baráti oldalak
Vas. Dec. 11, 2016 11:41 am by Kabuto
» Ösvények
Pént. Jan. 24, 2014 4:48 am by Nicholas ,,Doctor" McNeal
» Hunter Street
Vas. Szept. 01, 2013 2:37 am by Jack Carthy
» Irodák