Csak csendben figyeltem az eseményeket. Addig igazából fel se fogtam semmit, amíg meg nem éreztem a meleget az arcomnál és amikor már elviselhetetlen lett felsikoltottam. Ez ismétlődött és megint és megint. Az előtte történtek olyannyira nem érdekeltek már... Az, hogy rám élvezet, hogy előtte mit csinált.. Csak Dar-t néztem és tudtam, hogy most már nem lesz semmi bajom. Itt volt! Szemeimet lehunyva, még mindig összekötözve feküdtem a hideg betonon és lassan lélegeztem.
~ Meg fog menteni.. megint szabad leszek..~
magamban rágódtam, mindaddig, amíg meg nem hallottam, hogy Dar beszél valakivel. Kinyitottam a szememet, majd rá néztem és mivel mást nem láttam döbbenten figyeltem a férfit. Magával beszélt!!
- Dareios...
Suttogtam remegő hanggal és igyekeztem kiszabadítani a kezeimet, hogy amíg a támadóm nem figyel rám, megszökhessek, de minden egyes mozdulat fájt, a fejem sajgott és a vér még mindig folyt a testemen. Egy ideig küzdöttem, már amennyire tudtam, aztán feladtam és lehunyt szemmel feküdtem tovább a földön. A meleg, ami hol intenzív volt, hol kevésbé volt az ott lüktetett a képem előtt és a bőrömet égette. Éreztem, hogy ég a bőröm és a szag, ami lassan betöltötte az orromat a gyomromig hatolt. Tehetetlenül feküdtem és csukott szemeimen keresztül hallgattam a két férfi beszélgetését..
~ Meg fog menteni.. megint szabad leszek..~
magamban rágódtam, mindaddig, amíg meg nem hallottam, hogy Dar beszél valakivel. Kinyitottam a szememet, majd rá néztem és mivel mást nem láttam döbbenten figyeltem a férfit. Magával beszélt!!
- Dareios...
Suttogtam remegő hanggal és igyekeztem kiszabadítani a kezeimet, hogy amíg a támadóm nem figyel rám, megszökhessek, de minden egyes mozdulat fájt, a fejem sajgott és a vér még mindig folyt a testemen. Egy ideig küzdöttem, már amennyire tudtam, aztán feladtam és lehunyt szemmel feküdtem tovább a földön. A meleg, ami hol intenzív volt, hol kevésbé volt az ott lüktetett a képem előtt és a bőrömet égette. Éreztem, hogy ég a bőröm és a szag, ami lassan betöltötte az orromat a gyomromig hatolt. Tehetetlenül feküdtem és csukott szemeimen keresztül hallgattam a két férfi beszélgetését..
Kedd Okt. 20, 2020 3:33 am by Amets
» Dühöngő
Vas. Dec. 11, 2016 11:42 am by Kabuto
» Vezetőségszidó
Vas. Dec. 11, 2016 11:42 am by Kabuto
» Társoldalak, baráti oldalak
Vas. Dec. 11, 2016 11:41 am by Kabuto
» Ösvények
Pént. Jan. 24, 2014 4:48 am by Nicholas ,,Doctor" McNeal
» Hunter Street
Vas. Szept. 01, 2013 2:37 am by Jack Carthy
» Irodák