Darkheart

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Belépés

Elfelejtettem a jelszavam!

Legutóbbi témák

» Általános csevejde
Pizzéria I_icon_minitimeKedd Okt. 20, 2020 3:33 am by Amets

» Dühöngő
Pizzéria I_icon_minitimeVas. Dec. 11, 2016 11:42 am by Kabuto

» Vezetőségszidó
Pizzéria I_icon_minitimeVas. Dec. 11, 2016 11:42 am by Kabuto

» Társoldalak, baráti oldalak
Pizzéria I_icon_minitimeVas. Dec. 11, 2016 11:41 am by Kabuto

» Ösvények
Pizzéria I_icon_minitimePént. Jan. 24, 2014 4:48 am by Nicholas ,,Doctor" McNeal

» Hunter Street
Pizzéria I_icon_minitimeVas. Szept. 01, 2013 2:37 am by Jack Carthy

» Irodák
Pizzéria I_icon_minitimeSzomb. Aug. 31, 2013 8:59 pm by Joshua Palmer

» Sikátorok
Pizzéria I_icon_minitimeSzomb. Aug. 03, 2013 10:28 am by Nicholas ,,Doctor" McNeal

» Mólók
Pizzéria I_icon_minitimeSzomb. Aug. 03, 2013 1:19 am by Luke Darrow

Ki van itt?

Jelenleg 76 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 76 vendég

Nincs

[ View the whole list ]

A legtöbb felhasználó (136 fő) Csüt. Nov. 21, 2024 2:54 am-kor volt itt.

Top posting users this week

No user

+4
Chloe Skater
Edward Holmes
Mathias Gilmoore
Zsudy
8 posters

Pizzéria

Zsudy
    Zsudy
    Admin

Hozzászólások száma : 171
    Hírnév : 11

Pizzéria Empty Pizzéria

Témanyitás  Zsudy Pént. Okt. 12, 2012 2:56 am

Egy pizzéria.
    Mathias Gilmoore
    Mathias Gilmoore

Hozzászólások száma : 287
    Hírnév : 4

Pizzéria Empty Re: Pizzéria

Témanyitás  Mathias Gilmoore Szomb. Okt. 27, 2012 9:52 pm

Nem régen landoltam és mivel még az árut is leadtam, azzal is elment egy csomó idő és már jócskán benne voltunk az éjszakában, néznem kellett egy éjjel-nappal nyitva tartó kajáldát, mert kezdtem éhen halni. Gondoltam egy ilyen szép puccos és csilivili helyen csak nyitva van valami és nem is csalódtam.
    Gyorsan rendeltem magamnak egy egész pizzát, meg némi innivalót, majd rávetettem magam a meleg ételre. Mikor már félig jól laktam és már lassítottam a tempón, akkor körülnézni is ráértem, hogy vajon hová is sikerült betévednem.
    Fogalmam sem volt, hogy hol lehet itt valami iskola, ahol megkereshetem az öreg által emlegetett tanárt, de gondoltam a kérdezősködést itt is elkezdhetem, ha befejeztem az evést.
    Aztán eszembe jutott a telefonkönyv, így az egyik sarokban lévő készülékhez csattogtam és behívtam a képernyőre az adatokat. Két nevet dobott ki a keresésre, így azonnal fel is hívtam az elsőt és szerencsém volt. Ő volt a tanár és így bár elég késő volt, azért sikerült meghívnom egy késői pizzára.
    Edward Holmes
    Edward Holmes
    Víz

Hozzászólások száma : 248
    Hírnév : 9

Témanyitás  Edward Holmes Pént. Nov. 02, 2012 8:42 am

Taxival érkeztem a kései találkára. Felkeltette a kíváncsiságomat, hogy ki lehet az, aki ilyen későn akar találkozni velem, és vajon miért? Egyébként pedig, úgysem voltam fáradt, és egy pizza kimondottan jól esett volna.
    Az ajtóban egy pillanatra bizonytalanul megálltam, aztán csalhatatlan ösztönnel megtaláltam az én emberemet. ez is olyasmi, ami kialakul az emberben ezernyolcszáz év alatt. Valahogy sosem téveszti el azt, akinek szüksége van rá.
    Lehuppantam vele szemben.
    - Üdv. Hawaiit kérek. Miben segíthetek?
    Mathias Gilmoore
    Mathias Gilmoore

Témanyitás  Mathias Gilmoore Pént. Nov. 02, 2012 10:05 pm

Éppen befejeztem a saját pizzaadagomat, mikor megláttam a felém célirányosan igyekvő nyúlánk férfit, aki aztán kérdezés nélkül foglalt helyet velem szemben és akiről így nem volt nehéz kitalálnom, hogy a tanár lehet, az a bizonyos Edward Holmes, vagy ha nem ő, akkor valaki, aki nagyon ki akarja húzni a gyufát.
    Mikor meghallottam a rendelését elmosolyodtam, hiszen az előbbi feltevésem volt a helyes és intettem a pincérnek, akinek elmondtam mit szeretnénk, én még kértem egy adag sült krumplit és mindkettőnknek valami italt, amit vendégem szeretett volna.
    - Üdvözlöm Edward! - nyújtottam felé a kezem, hogy betartsuk az udvariasági formulákat, ami az embereknél szokás. - Én Mathias Gilmoore vagyok, egy köznapi szóval élve: fuvaros, aki a galaxist járja. - mosolyogtam megnyerően, remélve, hogy ez jó kezdésnek bizonyul majd.
    - Nem haragudjon, hogy ilyen későn iderángattam, de nem sokára vissza kell indulnom és szerettem volna előtte kérdezni Öntől pár dolgot, mert úgy hallottam Ön nagy szakértő a témában.
    Kis szünetet tartottam, míg a pincér elrendezi a kihozott ételt, majd távozik.
    - A Dark Heart-ról lenne szó. - fogtam kicsit csendesebbre a hangom. - Sokan úgy tartják nem csak legenda, hanem valóság. Tud róla esetleg mondani nekem valamit?
    Edward Holmes
    Edward Holmes
    Víz

Témanyitás  Edward Holmes Szomb. Nov. 03, 2012 12:01 am

Kezet ráztam a férfivel. Láttam, hogy próbál jó benyomást kelteni. Végigmértem. Erős testfelépítés, tehát bizonyára végez fizikai munkát is. Fehér bőr, ami azt sejteti, hogy sokat tartózkodik olyan városban, ahol nem éri közvetlen napfény, illetve az űrben. ez egyfelől megerősíti, amit a foglalkozásáról mondott, másfelől egy kézenfekvő feltevést is ad. Ám ez még nem elég bizonyíték arra, hogy morának tituláljam.
    - Csak egy ásványvizet. Ilyen későn nem szeretek már mást inni. Bár holnap nincs tanítás... Talán jól esne egy sör.
    Aztán a férfire mosolyogtam. Kezeimet az asztalra helyeztem.
    - A tengerészek minden korban, egészen Magellántól, Kolumbuszon át a karibi kalózokig és a huszonegyedik század tengerészflottájáig, mindig is az egyik legbabonásabb népek voltak. Nem csoda, hogy dívik, sőt terjed a maguk körében ennek a titokzatos hajónak a legendája.
    Vártam, összeszedtem a gondolataimat.
    - Nem állíthatom biztosan, hogy létezik, mert erre nem találtam egyértelmű bizonyítékot. De vannak nem hitelesített beszámolók. Az egyik szerint Dark Heart egyszer alászállt, még a tizedik században, vagy azelőtt. Több szól arról, hogy az elmúlt ezer évben tucatnyi, vagy még több halandó kereste fel. Mire kíváncsi pontosan?
    Mathias Gilmoore
    Mathias Gilmoore

Témanyitás  Mathias Gilmoore Szomb. Nov. 03, 2012 12:47 am

Mivel láttam, hogy figyelmes szemekkel mér végig, ahogy én is tettem, mikor megérkezett, így sejtettem, hogy ő is levonja a maga kis következtetéseit rólam. Talán még arra is rájöhet, hogy milyen fajhoz tartozom, hiszen van erre árulkodó jel. Viszont nekem a tudására van most szükségem és reméltem, hogy nem valami fajgyűlölőbe botlok, mert akkor nem nagyon fogok megtudni tőle semmit. De úgy néz ki, hogy készségesen áll a témához.
    - Igen, az űrjárók legalább annyira babonások, mint a régi korok hajósai. - bólintok egyetértően. - De, hát valamibe időnként kapaszkodni kell, különben őrjítő tud lenni az űr néha. - teszem hozzá, majd visszatérek a témához. - Igazából azok a megfoghatóbb és talán a halandók számára is hihetőbb dolgok érdekelnek, hogy ha valaki meg akarná találni, merre induljon neki. - nézek rá. Tudja sokat utazom és néha van időn itt-ott megállni, kicsit szimatolni, körülnézni, és mivel engem is érdekel, gondoltam utána járok, hogy a legendák mögött van-e valóság. - vonom meg a vállam, mint aki tényleg csak a szabadidejét akarja elütni, vagy a hobbijának él. - Talán, ha tud egy-két ilyen információt és megosztaná velem, hálás lennék és, ha találnék valamit, akkor megosztanám magával. - szövöm a szavaimba az üzlet lehetőségét is.
    Edward Holmes
    Edward Holmes
    Víz

Témanyitás  Edward Holmes Vas. Nov. 04, 2012 5:36 am

Bár ezernyi csodát láttam, Dark Heart, mint legenda foglalkoztatott csupán. Igaz, a saját létemre sem volt magyarázatom, mégis, az a gondolat, hogy egy intelligens, élő, fémtestű űrhajó, aki mindenható, járja az űrt... Nos, ez egy kicsit sok volt nekem. Azt nem mondhatnám, hogy elképzelhetetlennek tartom, de azért nem is túl valószínűnek. Másfelől viszont, nem vagyok semmi jónak az elrontója Ha ő kutatni akar utána...
    - Nézze, barátom, ez csak legenda. Nem állítom, hogy biztosan az, de jó esély van rá. De ha feltételezzük, hogy él, és ebből indulunk ki... Nos, Dark Heart ereje a legendák szerint végtelen. Ebből arra következtethetünk, hogy önálló, és az energiaforrásai, amik a gépi testét hajtják, nem, vagy csak nehezen merülnek le. Ha ehhez hozzávesszük, hogy a legtisztább energia a napoké, és, hogy az állítólagos felbukkanásai okán akár a mi napunkból is töltekezhet, akkor feltételezhetjük, hogy kevésszer mozdul el innen. Tudjuk, hogy a legközelebbi intelligens kolónia tőlünk elérhetetlenül messzire van, és tudjuk azt is, hála a Felfedező útjának, hogy az ő legendáikban nem szerepel Dark Heart. Ebből pedig az következik, hogy Dark Heart nem túl gyakran hagyja el a mi környékünket... Eddig érthető voltam?
    Mathias Gilmoore
    Mathias Gilmoore

Témanyitás  Mathias Gilmoore Szer. Nov. 07, 2012 3:18 am

Szinte sejtem, hogy alaposan megleptem a kérdéssel, hiszen talán egy ilyen műveletlen űrjáróból talán ki sem nézi, hogy foglalkoztatja egy ilyen legenda, de végül mégis belekezd és én nagyon is figyelek minden szavára, mert talán meghallok benne valamit, vagy felfigyelek valamire, ami után érdemes elindulni.
    - Induljunk ki abból, hogy létező dologról van szó. – bólintottam a felvetésére, hiszen különben tényleg nem lenne érdemes egy lépést sem tenni az ügyben.
    Nagyon logikusan építi fel az előttem ülő Edward a véleményét, amelyben arra utal, hogy ebben a naprendszerben kell keresni és valószínűleg a Nap közelében.
    - Igen, és, ha ebből indulunk ki, akkor még egy olyan helyet kéne találni, ahol el is tud rejtőzni a kíváncsi szemek elől, hiszen elméletileg soha senki nem látta, vagy ha igen nem beszél róla, vagy elérte, hogy kitörlődjenek az emlékei. – fűzöm tovább az elméletét. – Olyan meg nem olyan sok van a környéken, hiszen már mindent nagyjából az ellenőrzésünk alatt tartunk. Maga mire következtet ebből, hol lenne érdemes kutatni?

Edward Holmes
    Edward Holmes
    Víz

Témanyitás  Edward Holmes Kedd Nov. 13, 2012 8:27 am

Megráztam a fejem.
    - Ha feltételezzük, hogy létezik, feltételeznünk kell azt is, hogy ő valóban mindenható. Ennélfogva nincs szüksége búvóhelyekre. akár ennek a városnak a közepén is lehet, hiszen ha nem akarja, nem látjuk. Vagy teremthet magának egy radarálló barlangrendszert a föld alatt, esetleg az űrben. Én azt mondanám, ez a valószínűbb. Semmi értelme nem volna, hogy idelent legyen, hacsak nem képes ténylegesen emberi testet ölteni. Mert akár még ez is lehetséges.
    Megérkezett a pizzám. elvettem belőle egy szeletet és beleharaptam.
    - A hollétéről logikusan csak annyi mondható el, hogy itt, a Naprendszerünk közelében van. De vannak bizonyos feltevések... Egyesek szerint Dark Heart útjelzőket hagy hátra, valamiféle rejtvényeket, mert azt akarja, hogy megtalálják.
    Mathias Gilmoore
    Mathias Gilmoore

Témanyitás  Mathias Gilmoore Szer. Nov. 14, 2012 5:40 am

Bár nem nagyon bíztam az öreg szeszkazán szavaiban, most hálát adtam a sorsnak, hogy az utamba vezérelte és ehhez az emberhez irányított.
    Azon kívül, hogy kellemes modora volt, hiszen nem küldött el a Jupiter fenekére, amiért éjnek évadján iderángatom pizzázni, még nagyon is jól levezeti, hogy merre érdemes keresgélni, ha az ember fel akar lelni egy legendát.
    Az utolsó mondatára azonban felkaptam a fejem, mint egy jól idomított vadászkutya.
    - Útjelzők, rejtvények? - kérdeztem rá izgatottan. - Hallott már ilyenről, vagy tud ilyenről? Talán ha lenne egy ilyen, azon már tényleg el tudnék indulni. - bólogattam lelkesen. - Ha segít nekem és, ha közelebb jutnák ehhez a lényhez, vagy megtudnék valami érdekeset, akkor én is megosztanám magával. - igyekszem érdekeltté tenni kicsit, hogy motiváltabb legyen.
    Edward Holmes
    Edward Holmes
    Víz

Témanyitás  Edward Holmes Szer. Nov. 14, 2012 11:33 pm

Felnevettem.
    - Ha Dark Heart létezik, és ugye mi ebből a feltevésből indulunk ki, akkor mindenkire halálos veszélyt jelent. Öreg és bölcs, ugyanakkor magányos, és ha hihetünk a forrásoknak, legalább annyira szokatlan az igazságérzete, mint a humora. Nem.. Ha meg is tud bármit, tartsa meg magának. Én nem akarok tudni róla. Még a végén kísértésbe esnék, azt pedig nem merem megkockáztatni.
    Ettem egy pár falatot, leöblítettem és folytattam.
    - Nos... Talán egyet vagy kettőt ismerek - vallottam be kelletlenül - De nem tudom, működnek-e még. Kőtáblákról, hieroglifákról, ilyesmikről beszélek. Vagy ott van a Stonehenge. Némelyik állítólag útjelző Dark Hert-höz.
    Mathias Gilmoore
    Mathias Gilmoore

Témanyitás  Mathias Gilmoore Csüt. Nov. 15, 2012 9:21 pm

Bár okos és tapasztalt embernek tűnt, nem értettem egyet vele ebben.
    - Már miért jelentene halálos veszélyt? Hiszen, ha, ahogy mondod ennyire öreg akkor már számtalan lehetősége lett volna ezt bizonyítania, de erről sem szólnak a legendák? Vagy igen? És, ha még ráadásul bölcs is, akkor meg pláne nincs ennek a feltevésnek semmi értelme. – ráztam meg a fejem. – De, hát maga tudja, ha nem kér a felfedezésből, akkor nem kér. – húzom meg a vállam.
    Viszont azonnal felcsillantak a szemeim, ahogy beismerte, hogy talán ismer egy-két olyan kiindulási helyet, ami segíthetne, hogy a nyomára bukkanjak ennek a szellemnek.
    - Ez már valami! – néztem rá izgatottan. – Mondjon ezekről valamit? Melyik a legvalószínűbb? maga szerint melyiknél érdemes elsőnek kutakodni? Vagy maga már vizsgálta őket? Mit mondtak magának? – zúdítottam ré egyből a felmerült kérdéseimet.
    Edward Holmes
    Edward Holmes
    Víz

Témanyitás  Edward Holmes Kedd Nov. 20, 2012 2:02 am

Felemeltem a pizzaszeletet, majd megráztam a fejem, és visszatettem a tányérra.
    - Mi a bölcsesség? Mathias? Magának és nekem nagyjából ugyanazt jelenti, igaz? Bölcs az, aki sokat élt, sokat látott és sokat tanult belőle. De mi emberek vagyunk, legalábbis gondolkodásmódunk emberi, és ennélfogva, még ha korlátolt is, legalább valamennyire logikus. De Dark Heart... Ő nem ember, és bár valamennyire gép, nem is emberek alkották. Legalábbis amennyire tudni lehet, nem. Így számunkra megjósolhatatlan, követhetetlen, sőt, talán érthetetlen is a gondolkodásmódja. Talán ami neki természetes, azt mi logikátlannak, kegyetlennek találjuk. Érti, mire gondolok? Ha róla van szó, soha, semmiben nem lehet biztos.
    Ittam egy kortyot, mert kiszáradt a szám, aztán feltartottam a keze.
    - Lassabban! egyszerre csak egy kérdést... Na jó... Nem, én magam nem kutattam soha oly módon utána, ahogy azt maga tervezi. És jelenleg csak egyetlen még létező forrás van, egy óegyiptomi szöveg, ami valamilyen furcsa nyelvvel van keverve, és ezért még senki sem tudta lefordítani. Körülbelül háromezer éves, és ahhoz, hogy lefordítsa, találnia kell valakit, aki élt már akkor, és aki hajlandó és tud is segíteni magának.
    Mathias Gilmoore
    Mathias Gilmoore

Témanyitás  Mathias Gilmoore Kedd Nov. 20, 2012 5:28 am

- Persze, persze! Nem mondom, hogy nincs igaza, hiszen erre még itt a mi világunkon belül is lehetne példát felhozni, pedig nem olyan sokféle faj éldegél itt, de talán a hosszú évezredek, mely alatt minket is figyelemmel kísért, mégis csak adnak erre némi reményt. – bólintottam és igyekeztem azért magamban is tartani a reményt.
    Azt hiszem a kérdések vehemenciája kissé meglepte és bár próbáltam visszafogni magam, hogy ne rohanjam le, ezek számomra most fontosak voltak, hiszen nélkülük vajmi kevés esélyem lenne, hogy egyáltalán elinduljak valamerre.
    Azért persze nagyon is figyelek, mikor végül enged az unszolásnak és kiböki, hogy tud egy valamilyen nyelven írott szöveget, ami talán közelebb vihet a legendához, de…..
    - - Höhh! Háromezer éves valaki? Most maga egy moráról beszél? Vagyis egy moráról? Hiszen nem tudok mást, aki háromezer évvel ezelőtt már élt volna, vagy maga tud?
    ~ Nincs olyan felsőbb hatalom, ami elkerültethette volna velem, hogy Hector-ba botoljak? ~
    Éppen csak a szemem nem forgattam meg a szavaira, hiszen nem éppen nagy barátságban váltunk el, vagyis a fene tudja hogy váltunk el. Neki azt hiszem tetszett a végeredmény, nem úgy mint nekem.
    - És hol van ez a óegyiptomos, vagy milyen írás? Először azt kéne megtalálni, aztán elbíbelődhetek Hector-ral. – húztam el a szám.

Edward Holmes
    Edward Holmes
    Víz

Témanyitás  Edward Holmes Szer. Nov. 21, 2012 12:59 am

Ami azt illeti, ismertem Hectorral közel egyidős leviatánokat... Egyet legalábbis biztosan, de azt, hogy él-e még, nem tudtam. Ez mindenesetre nem tartozott a fiatalemberre... Már ha ő fiatal. a mai világban nem lehet tudni...
    - Nos igen, tudtommal ő az egyetlen, aki képes lehet lefordítani a szöveget. Már ha egyáltalán lehetséges. Mindazonáltal... Hector erre a legjobb lehetőség. Aztán, hogy hogyan, miként győzi meg róla, hogy segítsen magának, vagy, hogy egyáltalán tud-e róla, mire való az a kőtábla... Ez már más kérdés.
    Vállat vontam, jelezve, hogy innentől a dolog igazán nem az én dolgom. Ittam egy kortyot, és megint a férfire néztem.
    - Na igen... a kőtábla helye. Ez is egy érdekes kérdés... Egy Egyiptom-mániás milliárdos tulajdonát képezi. Legalábbis ez az elterjedt vélemény. a magáénak tekinti, azon egyszerű indokból kifolyólag, hogy ő lopta.
    Mathias Gilmoore
    Mathias Gilmoore

Témanyitás  Mathias Gilmoore Szer. Nov. 21, 2012 6:20 am

Egyáltalán nem kellett mondania, hogy érdekes beszélgetés előtt állok a consullal, hiszen max. a kíváncsiságára vagy a kutatószellemére hivatkozva igyekezhetem meggyőzni, hogy segítsen. A két szép szememért valószínűleg nem fog segíteni, vagy megint valami „szívességet” kell majd megtenni neki vagy Amets-nak, ami már eddig sem volt az ínyemre.
    De hát, valamit valamiért tartja a régi mondás és még az is lehet benyelem, ha megfejti azt az írást.
    - Hát azt még én sem tudom, de majd nagyon igyekszem. – sóhajtottam egy nehezet.
    Aztán jött a másik dolog, hogy hol is van az a tábla, és mikor már elkezdte mondani kezdett nem tetszeni és tudtam, hogy ez sem lesz egyszerű.
    - Lopta? Milliomos és lopta? – lepődtem meg alaposan. – Ez érdekes párosítás. – jegyeztem meg. És ki az illető? Végül is nekem nem kell az a nyavajás tábla, csak a szöveg. – vontam meg a vállam.
    Edward Holmes
    Edward Holmes
    Víz

Témanyitás  Edward Holmes Csüt. Nov. 22, 2012 1:16 am

-Ez már a maga dolga. Amennyire tudom, Hector nem egy véres kezű zsarnok... De azért... Sosem árt az óvatosság.
    Megráztam a fejem. Az életben soha semmi nem ennyire egyszerű.
    - Milliomos és lopta - ismételtem - Mert nem adták el neki. elképesztő összegeket ajánlott érte... Ez már jó húsz éve történt. Aztán a tábla egyszer csak eltűnt a múzeumból. De itt nincs vége a történetnek. Minden reprodukciója felszívódott, így most már aki látni akarja, csakis az eredetit nézheti meg. Így nem vádolhatják lopással, mert nem lehet beazonosítani az eltűnt kőtáblát azzal, amit ő őriz. Egyszerű, de elegáns megoldás. Éppenséggel megadhatom az illető címét, de mindent tagadni fog, és egészen biztos vagyok benne, hogy nem fogja megmutatni magának a táblát.
    Mathias Gilmoore
    Mathias Gilmoore

Témanyitás  Mathias Gilmoore Hétf. Nov. 26, 2012 2:22 am

- Igen! Ismerem Hector-t, vagyis jobban mondva már volt szerencsém hozzá. - legyintek kissé lemondóan, de azért persze nem adom fel, hogy kísérletet tegyek a megkörnyékezésére, hátha ez a ritka és becses kőtábla felkelti az érdeklődését.
    Aztán csak csodálkozva és felettébb érdeklődve hallgattam a tanár úr beszámolóját, hogy hogyan is jutott a még mindég név nélküli milliomos az eredeti relikviához, ami ezek szerint immár, csak nála lelhető fel és még egy másolatot sem tudok sehonnan beszerezni, mert az is eltüntette.
    - Azért én tennék egy kísérletet, ha megadja az adatokat. - csaptam le rá azonnal. - Hiszen ezek szerint nem sok másik lehetőség van, amivel elindulhatnék és még ez kecsegtet a legtöbb sikerrel, nem? Vagy van valami még a tarsolyában? - kérdeztem rá élénk tekintettel.
    Nem azért lettem csempész mert az első legkisebb akadálynál feladom, ennek is megpróbálok a végére járni.
    Edward Holmes
    Edward Holmes
    Víz

Témanyitás  Edward Holmes Szer. Nov. 28, 2012 12:56 am

Szomorúan megráztam a fejem.
    - Nem, nincs. Ennyit tudok, sajnos, a többi meg nem erősített, ostoba pletyka csupán. Hiába is kéri, ezeket nem fogom elmondani, mert teljességgel felesleges. Ha azt gondolnám, hogy segít, elmondanám, higgye el.
    Ittam egy kortyot, haraptam párat, majd folytattam.
    - A milliomos neve David Smith. Itt él, ebben a városban, igencsak visszavonultan. Nézze... Menjen el hozzá, és kérje meg, hogy hadd nézhesse meg a kőtáblát. elvégre ez már nem jelent veszélyt a számára. De tényleg nem hinném, hogy engedni fogja. Ha azt hallom... Szóval, hogy valaki betört hozzá, nos, én nem fogom tudni, ki volt az. De ennél többet igazán nem tehetek.
    Mathias Gilmoore
    Mathias Gilmoore

Témanyitás  Mathias Gilmoore Hétf. Dec. 03, 2012 3:32 am

Láttam, hogy nem nagyon fogok tudni többet kihúzni belőle, de hát tulajdonképpen, amit akartam megtudtam, csak nagyon úgy néz ki, hogy nem lesz egyszerű a dolog.
    De, hát nem is vártam, hogy az legyen, hiszen ha így lenne, akkor minden boldog-boldogtalan Dartheat nyomában lihegne.
    - Rendben, ez a kőtábla egészen használhatónak tűnik.
    A milliomos neve így első hallásra nem mondott semmit, de hát a mai világban, a számítógépek és holonet világában ez már nem olyan nagy probléma.
    - Meg fogom próbálni elérni nála, hogy legalább mutassa meg, hiszen ezzel még nem csorbul a tekintélye, vagy ilyesmi. – vonom meg a vállam és diszkréten elengedem a fülem mellett a betöréses szövegét, mert hát a szükség törvényt bont, ugye.
    - Köszönöm tanár úr. – nyújtottam e kezem. – Ez is óriási segítség, legalább már van merre elindulni. Ha sikerült megtalálnom és még túl is élem, akkor maga lesz az első, akinek erről beszámolok. – vigyorgok rá. – De most már mennem kell, de még egyszer hálás vagyok, hogy időt szánt rám. – azzal elcsíptem a pincért és rendeztem a számlát, majd ha nem volt más mondanivalója, elhúztam a csíkot a hajómra.
    Ha sikerül kiderítenem a milliomos címét, akkor másnap el is indultam egy kis felfedező útra.
    Edward Holmes
    Edward Holmes
    Víz

Témanyitás  Edward Holmes Kedd Dec. 04, 2012 1:06 am

Savanyú képpel ráztam kezet vele.
    - Továbbra is úgy gondolom, hogy jobban járna, ha nem kergetne ábrándokat... Ha pedig Dark Heart létezik, akkor nem menne el hozzá. De ez már a maga dolga.
    Elment az étvágyam, így a félig evett pizzát az asztalon hagytam, és a beszélgetőpartnerem után egy perccel magam is távoztam. Valahol mélyen nagyon kíváncsi voltam, hogy vajon mi lesz ebből, mit fog megtudni, másfelől viszont nem tartottam túl valószínűnek, hogy élve megússza ezt a kalandot.
    Hazafelé baktatva végig ez járt a fejemben.

//Köszönöm a játékot!//
    Chloe Skater
    Chloe Skater

Hozzászólások száma : 176
    Hírnév : 26

Témanyitás  Chloe Skater Hétf. Dec. 31, 2012 11:48 pm

Két hetes szabadságom lejárta után egymást érték a különösebbnél különösebb események. Már rögtön az első napon olyan helyzetbe kerültem, ami enyhén szólva is váratlan volt, nem feltétlenül a jó értelemben.
    -Uram, engedélyt kérek kérdezni.
    -Megadom.
    -Egészen biztos benne...?
    -Skater! Ha jó akar, ezt a mondatot be sem fejezi!
    -Uram, igen, uram!
    -Shephard nagyon értékes, és tudnánk, mire használni. Maga pedig már elég sok időt töltött vele együtt, láthatta munka közben és civilként is. Olvastuk a jelentését, mind a kettőt, és a vezetőség összes tagja egyetértett abban, hogy megérné egy próbát tenni vele.
    -De, uram, nem vagyok biztos benne, hogy beleegyezne. Ahogy abban sem, hogy kellőképpen megbízható lenne. A harci tudását nem vitatom, de ehhez a munkához a legmagasabb fokú felelősség és fegyelem szükségeltetik, ez pedig gyanúm szerint benne nincs meg. Legalábbis nem kellő mértékben.
    -Éppen ezért van szükség magára.
    -Uram?
    -Mostantól a parancs visszavonásáig az elsődleges munkája Maverick Shephard megfigyelése és szükség esetén védelme. Megfigyeléseiről két naponta ír jelentést, amit azonnal elküld nekünk. Ezt természetesen kiegészítik a különleges helyzetek. Amennyiben a munkára alkalmasnak találja, a megfelelő időben elkezdheti beadagolni neki. Maga is tudja, milyen múlttal rendelkezik, úgyhogy most kivételesen szükséges ez a kissé bonyolultabb eljárás. De kár lenne lemondani Shepardről.
    -De, uram...
    -Skater! Nem pofázik vissza! Megértette a feladatot?
    -Uram, igen, uram!
    -Akkor távozhat. Ne kelljen csalódnom magában!
    -Uram!
    Már a kilincsen volt a kezem, amikor ismét megszólalt.
    -És, Skater! Nem a személyes véleményére vagyunk kíváncsiak. Szorítkozzon a szakmai szempontokra. Természetesen Shepard vagy bárki más illetéktelen beavatása nélkül. Nem egy pózerre van szükségünk, azt akarjuk tudni, hogy valójában mire képes. Megértette?
    -Igenis, uram.
    Nem volt nehéz felkutatnom Mavericket, és a férfi életstílusából adódóan volt alkalmam bőven megfigyelni akció közben. Persze, mintha csak véletlenül keveredtem volna oda, vagy csupán azért, mert így beszéltük meg. Az egyik ilyen mozgalmasabb este után viszont nagyon különös dolgot művelt. Igazából nem tudom, mit akart tőlem, annyira bonyolult kódnyelvet használt, hogy esélyem sem volt ilyen gyorsan megfejteni. Valahova el akart menni velem, de a szavaiból az tűnt ki, hogy abszolút céltalan lenne a küldetés, hiszen egy célpontot sem jelölt ki, csak helyszínnek valami éttermet. Valamit beszélt a motivációjáról is, ami csak még érthetetlenebbé tette az egészet, mivel úgy tűnt, mintha csupán az érzelmei vezérelték volna. De nem sikerült dűlőre jutnunk, így a találkozót is lefújtuk.
    Aztán jött a következő eset. Egy levél, méghozzá régimódi papírra írva, ami végképp megmagyarázhatatlanná tette az egészet. A lakásom azonban eléggé kifinomult védelemmel rendelkezik, így amikor egy ismeretlen okokból az ajtóm alatt becsúsztatott objektumot érzékelt, ráadásul szokatlan anyagból, amit egyértelmű veszélyforrásnak programoztam be, azonnal működésbe lépett, és egy kellő erősségű robbanással cafatokra tépte az aprócska tárgyat. Később megpróbáltam rekonstruálni, de amit láttam, csak tovább fokozta a gyanakvásomat, hiszen csupa olyan kifejezéssel találtam szembe magam, mint ,,...figyellek..." ,,...gondolok rád..." ,,...szeretném, ha együtt..." ,,...hányszor akartalak már..." és így tovább. Egyértelmű fenyegetőlevél! Csak azt tudnám, miért papírra írták. De nem számít. Valaki megfigyel, és merényletet tervez ellenem, ami valószínűsíthetően már többször meghiúsult. A különös csak az volt, hogy felismertem Maverick kézírását. Miért tenne ő ilyet? Akárhogy is, fokozottabban figyeltem ezután minden mozdulatát.
    És végezetül pár napja egy újabb küldetésre hívott. Ismét egy étterembe, de ezúttal már számomra is érthető módon adta elő az egészet. Még alaprajzokat is kaptam, pontos leírást a vészkijáratok számáról és elhelyezkedéséről, a helyiség biztonsági rendszeréről, személyzete összetételéről, valamint a kettőnk közti ,,Randevú" fedőnevet és jelleget viselő tárgyalás elengedhetetlen szükségességéről.
    -Szóval ezért hívtalak ide - fejeztem be Melissának a történetet (amiből persze a Maverick megfigyeléséről szóló feladatomat kihagytam).
    Megmutattam neki az apró darabokra robbantott fenyegetőlevelet is, minden részletet, amit lehetett megosztottam vele ebben a semlegesnek tűnő pizzériában, ahova elhívtam egy sürgős találkozóra.
    - Igazán nagyra értékelném, ha segítenél. Mi az a randevú? Letöltöttem némi anyagot - mutattam fel a PDA-mat -, de nagyon zavaros ez nekem. Itt van például ez a... flört? Fogalmam sincs, mit takar, de a leírás szerint, elengedhetetlen. Meg a...szívdöglesztő ruha. Hát ott mondjuk csak azt nem értem, hogy miért szívdöglesztő? Az agyhalál a fontos, nem a szívé, de hát fegyverem már van, azzal bármelyik ruha szívdöglesztő tud lenni.Na, mindegy, még teli van mindenféle hasonlóval. Gondoltam, hátha te többet tudsz ezekről.
    Melissa Skater
    Melissa Skater

Hozzászólások száma : 191
    Hírnév : 18

Témanyitás  Melissa Skater Kedd Jan. 01, 2013 12:25 am

Mióta Chloe – már kezdem megszokni ezt a nevet – visszament, hogy ismét felvegye a munkát, kicsit igyekeztem visszazökkenni a régi kerékvágásba, mert az állandó figyelemösszpontosítás, hogy mikor mit mondok neki és, hogy ő hogyan értelmezi, teljesen leszívta az agyamat.
    Félre értés ne essék, nagyon boldog voltam, hogy végre meg van a húgom, akit olyan sok éven át hiába kutattam, de őszintén szólva, nehezebb esetnek bizonyult, mint gondoltam, így most nem volt rossz egy kis pihenő, mielőtt kitalálom, hogy miként is fogjak hozzá, hogy kimozdítsam ebből a katonás, rideg viselkedéséből és valami életet lehelni bele.
    Ezért aztán kellőképpen meglepődtem, mikor nem sokra rá felhívott, hogy sürgős találkozót kérjen, persze ezt is olyan nyakatekert módon, hogy azt hittem valami bevetésen kell megjelennem.
    Mikor aztán végig hallgattam a beszámolóját, ami egy minden részletre kiterjedő jelentésnek is bőven megállta volna a helyét, nem tudtam, hogy sírjak-e vagy nevessek a viselkedésén, és Rick kitartásán és leleményességén, amivel megpróbálja behálózni, az én drága, de abszolute tájékozatlan hugicámat.
    Egy átlag ember persze elsőre is tudta volna, hogy miért ilyen kitartó egy férfi és mit is akar, de hát Chloe nem volt átlagos, sőt még igazán behatárolni sem tudom, hogy az érzelmek és főleg a szerelem terén, mibe lehetett volna sorolni. Minden esetre most törhettem a fejem, hogy miként is fogom ezt elmagyarázni Chloe-nak.
    - Khmm! Hát nézd hugi, már a múltkor beszéltünk az érzelmekről, ami szerinted egy teljesen felesleges és csak az életedet megbonyolító dolog, de azt hiszem ezen az álláspontodon kicsit változtatnod kell, hiszen azóta a képbe kerültem én, és már tapasztalatból tudom, hogy azért irántam igen is táplálsz érzelmeket, ugye? – kezdtem bele egy kicsit távolról a dologba, de muszáj volt, ha azt akartam, hogy megértse. – Na most, ha már mégis csak teret engedsz az érzelmeknek, akkor itt van mindjárt a következő alkalom, hogy bizonyítsd rendelkezel vele, mégpedig, hogy kedvelsz valakit, hogy szereted, ha a közeledben van, sőt kívánod is. – kezdtem kicsit zavarba jönni. – Ezt nevezhetjük szeretetnek, vagy szerelemnek, attól függ, hogy kiről van szó. Na, már most, randevúra akkor hívja az egyik ember a másikat, hogy ha nagyon kedveli és szeretné jobban megismerni, szeretne kicsit közelebb kerülni hozzá. Ekkor kedvesek egymáshoz, bókolnak a másiknak, megpróbálnak a kedvében járni, ez azt hiszem a flört, ha le kéne fordítani érthetően.
    Most már én is olyan vizekre eveztem, amelyen nem mozogtam biztosan, így nem nagyon ragoztam tovább, úgy is kérdezni fog a maga nyers modorában, ha nem ért valamit, abban biztos voltam, de a szívdöglesztőre tett asszociációjára kitört belőlem a nevetés.
    - Nehogy más lelövöldözz valakit az étterembe, csak hogy szívdöglesztő legyen! – kuncogtam még egy darabig. – Egyáltalán, jobb lenne, ha fegyvert sem vinnél, ott annak nincs helye Chloe. A szívdöglesztő ruha arra vonatkozik, ami a szóban is van, olyan öltözékben kell megjelenni, ami fegyver nélkül is megállítja a pasik szívét, persze csak rövid időre, de még a lélegzetük is elálljon tőle, érted? Mondjuk egy teshez simuló fekete ruha, mély dekoltázzsal, olyan fenék alá érő, magas sarkú cipő, hajad kontyba tűzve, ilyesmi.
    Most már igazán kíváncsi voltam, hogy ki volt az a halálosan bátor, hogy az én kőszívű Chloe-mat randira hívta.
    - És megtudhatom, hogy ki az a szerencsés srác, aki elhívott egy randira?
    Hupsz! Az eszembe sem jutott, hogy esetleg nem fiúról van szó! Hiszen annyira nem beszéltünk még róla, hogy ez tiszta legyen. Remélem nem gázoltam a lelkivilágába?

Chloe Skater
    Chloe Skater

Hozzászólások száma : 176
    Hírnév : 26

Témanyitás  Chloe Skater Kedd Jan. 01, 2013 12:59 am

-Hogyne táplálnék - biccentettem komolyan. - De ő nem a nővérem. Szóval... ez gondolom, más.
    Feszülten figyeltem a magyarázatát. Igyekeztem minden egyes szót megérteni, megjegyezni, hogy később aztán adott helyzetben alkalmazni tudjam a most megszerzett információkat. De ez egy nagyon összetett, nagyon bonyolult témának tetszett, több évnyi kiképzés és gyakorlat sem készíthetett fel ennek a befogadására, a használatára meg aztán végképp nem. De hát az újdonságot, főleg ha az építőjellegű, nem szabad kizárni. A továbbképzés fontos, elengedhetetlen. Vagyis ha a feladatom sikerének kulcsa a flört megértése, valamint egy randevún való megjelenés meg persze a kifogástalan teljesítmény, akkor ezt kellett megtanulnom.
    -Értem - bólintottam végül, amikor úgy véltem, kezdem végre átlátni a dolgot. - Tehát, mivel ő nem tartozik a családomba, más úton kell elérnie, hogy szeressem, ezért különböző bevetéseken bizonyítja nekem a rátermettségét, hogy...
    Gyorsan fellapoztam a vonatkozó oldalt, ahová még nem is volt időm eljutni. Amikor megláttam, értetlenül húztam össze a szemöldököm, és ismét Melissára néztem.
    -Na, várj csak. Ez az egész arra megy ki, hogy szexuális aktust létesítsünk? De hát akkor miért nem ezt mondja? Mi szükség van minderre a felesleges felhajtásra és időhúzásra? És hogy jönnek ide az érzelmek? Sajnálom, de nem látom az összefüggést. Ha valamiért a családhoz akar tartozni, hogy szeressem, az az ő dolga. Nem értem, miért akarja, de nekem végül is nincs ellenemre. De nem értem, hogy jön ez a szexhez. Már csak azért sem, mert családtaghoz nem tudok szexuálisan vonzódni. Ne vedd sértésnek - tettem hozzá gyorsan. - Te egy nagyon csinos és vonzó nő vagy, de sajnos az hogy a testvérem vagy, ráadásul nő, számomra kizáró ok. Remélem, megérted.
    A ruha kérdés végre olyasmi volt, amit már könnyeben tudtam értelmezni. Bár az továbbra is rejtély maradt számomra, hogy miért kell gyilkos ruházatban megjelennem egy látszólag békés tárgyaláson, de végül is láttam benne rációt, elvégre a veszélyre mindig fel kellett készülni.
    -Értem. Nem fogok pisztolyt vinni. Csak a ruhám lesz szívdöglesztő. Nos, ahhoz, hogy azzal is meg tudjam állítani a hím egyedek szívverését és légzését, egy mérgező anyaggal kéne átitatnom, alá pedig egy ellenállóbb második réteget húzni, hogy magamat megvédjem tőle. Természetesen maszkot is viszek magammal. Ha ellátom valami kapcsolóval a méreg adagolóját, csak akkor aktiválódik, amikor én akarom. Belégzés és/vagy érintés útján fejtheti majd ki a hatását. Ez elég megfelelően hangzik? Egyébként a kontyba tűzött haj nagyszerű ötlet, a perifériás látást kevésbé fogja akadályozni bármi is. Magassarkú cipő... kitűnő, nem árt, ha magasabb vagyok, könnyebben átlátom a terepet. De a mély dekoltázs és a fenék alá érő... Óóó, értem. Figyelemelterelés. Melissa - ragadtam meg őszinte elismeréssel a kezét -, fantasztikus stratéga vagy.
    Kérdésére homlokráncolva döntöttem oldalra a fejemet, és közelebb toltam hozzá a megpörkölődött szegélyű papírfecniket.
    -Hát Maverick. Nem ismered fel a kézírását? Csak azt nem értem, miért küldött nekem fenyegető levelet, ha a családomhoz akar tartozni, hogy szeressem. Ez talán valami számomra ismeretlen primitív befogadási szertartás része?
    Melissa Skater
    Melissa Skater

Hozzászólások száma : 191
    Hírnév : 18

Témanyitás  Melissa Skater Kedd Jan. 01, 2013 2:07 am

Tudtam, hogy ez nehéz menet lesz, de azt hiszem még sem készültem fel kellőképpen a megpróbáltatásaimra, amikor Chloe-nak kell elmagyaráznom, hogy mi az a kedvesség, báj, kellem és szerelem, így max. elvághatom a saját torkomat, mielőtt még az övét nyiszálnám el a kérdései és a válaszai miatt.
    - Nem, nem, nem! – horkantam fel. – Vagyis igen, de nem úgy, ahogy te gondolod, vagy érted….áááá!
    Mivel nem akarom, hogy az egész pizzéria minket bámuljon, így erőt veszek magamon és görcsös mosollyal fordulok vissza Chloe-hoz.
    - Odáig még stimmt, hogy minden elkövet e partnered, hogy beávgódjon nálad, hogy elnyerje a csodálatodat, és még az is, hogy a végcél a….a…szexuális aktus, hogy a szavaiddal éljek, habár ezt általában szerelmeskedésnek, vagy hasonlónak nevezik az emberek, és nem orvosi szakszavakat használnak, de ez mellékes. – legyintek. – De a randi még nem erről szól, ez csak egy előzetes ismerkedés, hogy mindkét fél rájöjjön, hogy kedveli-e a másikat, hogy összeillenek-e, ebből még nem feltétlen születik …szexuális együttlét. – próbálom megmagyarázni. – És a randinak inkább a szerelemhez, mint érzelemhez van köze, mint a szexuális együttléthez. – szögezem le. – bár nem zárja ki egymást.
    Mikor a vonzódásának elmagyarázására kerül sor, akkor egyrészt már tudom, hogy nem a lányokra bukik, másrészt, hogy megint mindent félreért.
    - Nem a családba akar bekerülni, bár ez megint csak nem igaz teljesen, inkább hozzád akar közel kerülni és, ha egy idő után mindketten úgy látjátok, hogy vonzódtok egymáshoz, mint két ellentétes pólusú mágnes, akkor a férjed szeretne lenni! Chloe így már érted! Remélem azt nem kell elmagyaráznom mi az a férj! – kérdezem kétségbeesetten.
    Mikor a ruha választásra kerül a sor, akkor először csak meredek rá döbbenten, aztán elsápadok, majd elvörösödök, aztán felpattanok és a szomszéd asztalról felkapva egy üveg italt, a felét magamba döntöm és vissza lecsapva az asztalra, egy nagy szusszanással visszaülök a helyemre, olyan fapofával, mintha az időjárásról beszélgetnénk.
    - NEM! – közlöm vele zordan. – A ruha csak ruha, semmi méreg, meg hasonló. Saját magadat kell adnod! A tested és a ruha! Csak és kizárólag ezzel veheted le a partneredet a lábáról! És nem azért, hogy megöld, hanem, hogy kedveljen téged, hogy csorgassa a nyálát és ez neked nagyon-nagyon jól essen! Mert te egy dögös csaj vagy Chloe és nem egy gép! Oké, érted! Semmi hátsó szándék, semmi gyilkos gondolat, csak szimpla vacsora és beszélgetés, esetleg kis tánc, egy elcsattanó csók, semmi bevetés, akció!
    Aztán kimerülten dőltem hátra a széken, míg meg nem tudtam, hogy ki is lenne a partnere.
    - RICK! Hugi meggondoltam magam, felejtsd el, amit eddig mondtam! Menj nyugodtan, ahogy az előbb mondtad, és ha megpróbál megérinteni, akkor vess be mindent. – mosolyogtam ördögien. – De a legjobb, ha el sem mész, hagy egye a fene! – zártam rövidre a témát. – És, hogy megy a meló? – váltottam sebesen.

Ajánlott tartalom

Témanyitás  Ajánlott tartalom

Pontos idő: Pént. Nov. 22, 2024 5:14 am