- Az, hogy múltkor nem volt, nem jelenti azt, hogy azóta nem lett. * Erőltettem az arcomra egy mosolyt és összevont szemöldökkel néztem, hogy mit csinál a kávémmal. Biztos megkívánta és ennyivel le is tudtam.*
- De ha tegnap melóztál, akkor ööö… miattam nem is aludtál sokat. * Vigyorodtam el, hogy sikeresen jó kor kaptam el a másikat. Még ha nem is ez volt a szándékom.*
- Egy jó barát nem… * Vontam meg a vállaim. Na én aztán nem voltam tapintattal ilyenre és egyébként is. Ha valakinek szüksége volt rám, álmomból is kirángathatott. Mint ahogy azt én is tettem valószínűleg Notyval. Már nyitottam is a szám, hogy lecsapjam a labdáját, de megelőzött, amin kissé feszülten ugyan, de felnevettem.*
- Hmm… pedig épp azt akartam Noty… De a kanapé kényelmetlen.* Ingattam meg a fejem és a kérdésére a csészéhez kaptam, sikeresen kilötykölve az ütközés miatt. A szám közelébe se kerüljön... nem lenne okos dolog. Most nem...*
- Majd én… A francba… * Szűrtem a fogaim között, ahogy a nadrágomba töröltem a langyos kávét. Szerencsére már csak langyos volt így nem égettem meg magam.*
- Sajnálom… de sikeresen zavarba hozol mindig. * Villant rá a szemem kicsit sem jó kedvűen.*
- Ilyenkor pedig esetlen vagyok és rosszabb, mint egy kölyök. Mit élvezel ennyire benne? *Szegeztem neki a kérdésem már kissé lágyabban és talán egy mosoly is sikerült.*
Kedd Okt. 20, 2020 3:33 am by Amets
» Dühöngő
Vas. Dec. 11, 2016 11:42 am by Kabuto
» Vezetőségszidó
Vas. Dec. 11, 2016 11:42 am by Kabuto
» Társoldalak, baráti oldalak
Vas. Dec. 11, 2016 11:41 am by Kabuto
» Ösvények
Pént. Jan. 24, 2014 4:48 am by Nicholas ,,Doctor" McNeal
» Hunter Street
Vas. Szept. 01, 2013 2:37 am by Jack Carthy
» Irodák