Nicholas ,,Doctor" McNeal Kedd Jan. 29, 2013 8:50 am
Hamiskásan rávigyorogtam Mirára
- Hm, akkor még dolgoznom kell rajta ezek szerint - villantottam ki a fogaimat pár másodperc erejéig.
Amikor a dolog élvezetességéről kérdez, én csak mosolygok. Ha nem tudnám, hogy hogyan reagál a férfiak közeledésére alapjáraton, akkor most csinálnék egy olyan dolgot, hogy szegény a maradék ittlétünket vörösödve tölti el. De még ahhoz nem ittam eleget, hogy figyelmen kívül vegyem a ,,fóbiáját". Így hát maradt a kaján mosoly.
- Majd meglátod... de élvezni fogod.
Mira gondolatmenete kissé meglep. Nofene, ezt azért nem vártam volna. Oké, aláírom, ő nem egy rosszindulatú ember, de hogy ennyire szíven ütötte volna a dolog... nem számítottam rá. Mondjuk, abból a reakcióból, ami előjött, kellett volna. Na, úgy tűnik nem is olyan jó a megfigyelőképességem, mint azt eddig gondoltam... vagy csak meszesedik az agyam... argh. Jobb lesz, ha erre inkább mondok valamit, mert a hallgatásomat a végén még bajnak fogja ítélni.
- Nézd, ez egy olyan dolog, amivel nekem is együtt kell élnem. Sajnos a fejfájásom már okozott olyat, hogy kis híján az életembe került - jut itt eszembe a múltkori eset, amikor csak Melissa közbelépésének köszönhetően maradtam életben. - Ha most csak ez miatt nem szeretnéd, hogy folytassuk, akkor gondold még át. Sajnos az ilyesmi vele jársz. Nem ez volt az utolsó, hogy így kaptam be egy pofont és alapjáraton előfordulnak a becsúszó ütések. Arról már nem is beszélve, hogy szeretek veled gyakorolni - mosolyogtam halványan. - De én nem erőltetek semmit. Te kértél erre, te döntöd el, mikor fejezzük.
A hangom mindvégig lágy volt, cseppet sem rideg vagy hideg. Na ahhoz már eleget ittam, hogy az az énem egy darabig ne akaródzon előjönni.
...
Mira megjegyzésére csak mosolyogtam, amikor már ott ültem mellette. Hát igen, a néha Mirával ki tudtuk találni a másik gondolatait, ez eddig is feltűnt. Pedig igazából alig ismerjük egymást... oké, alig, elég sok mindent elmondott magáról meg viszonylag pár dolgot én is... de azért pár napos csak a kapcsolat.
- Alapvetően a mestert nem lehet nem szeretni - magyarázom, miközben tekerem be a kezét. - Mindig tapintatos, odafigyel a másikra, segít, ahol tud... és ezzel együtt meglehetősen szerény is. Ami azért elég nagy szó úgy, hogy egy olyan tudás birtokában van, melynek ma már nem sokan - végzek az egyik kezével, jöhet a másik. - Meg ami nekem eléggé szembetűnt, az az, hogy nem okoz gondot neki kommunikálni másokkal... mindig udvariasan. Pedig láttam már olyan bunkó embereket a társaságában, hogy az már nekem fájt... mondjuk aztán nekik is, ha verekedésig fajult a dolog.
Hamarosan végeztem a tekeréssel, Mira most már remélhetőleg meglesz innentől. Ha volt rá igény, akkor megint ráraktam a kezére a jegeszacskókat.
- No, meg is volnánk. Ennek örömére - felvettem a lány italát az asztalról. - Fenékig.
Azzal ha kinyitotta a száját vagy nem talált ki valami ellenérvet útközben, akkor beletöltöm a lányba a következő adag rövidet.
Kedd Okt. 20, 2020 3:33 am by Amets
» Dühöngő
Vas. Dec. 11, 2016 11:42 am by Kabuto
» Vezetőségszidó
Vas. Dec. 11, 2016 11:42 am by Kabuto
» Társoldalak, baráti oldalak
Vas. Dec. 11, 2016 11:41 am by Kabuto
» Ösvények
Pént. Jan. 24, 2014 4:48 am by Nicholas ,,Doctor" McNeal
» Hunter Street
Vas. Szept. 01, 2013 2:37 am by Jack Carthy
» Irodák