Kasper Solarz Vas. Dec. 09, 2012 7:17 am
És végre! Végre beadta! Nem szóltam egy szót sem, csak vártam, hogy mi fog megváltozni körülöttem. Annyira figyeltem a változásra, nem is tudom, mikor figyeltem utoljára ennyire saját magamra. A plafonra meredtem és így koncentráltam, ökölbe szorított kezekkel. Hosszú csend következett, vagy csak én nem figyeltem oda arra, mit mondtak nekem. Azt hiszem, inkább a második történhetett meg... De a csend sosem tart örökké, az egyik poronty máris sugdolózni kezdett a bal fülembe. Közülük ő volt a legszűkszavúbb, már nem is tudom, mióta nem hallottam a hangját. De a suttogása olyan lágy volt és szívhez szóló, hogy észre sem vettem mikortól, de már nem fájt a fejem. Elvigyorodtam és ránéztem a fehér köpenyesre.
- Doki, olyan jó, ha az ember nincs egyedül! Sosem akarok már egyedül maradni! - közöltem, amit ebben a pillanatban a leginkább közölni akartam és közben mélyen belenéztem abba az egy szem szemébe, majd megint fülelni kezdtem.
~Olyan jó vagy velünk. Ezt is értünk teszed, ugye? Szeretünk téged. Mostantól jók leszünk! Mind!~ Hallgattam a kis űrporonty szavait. Boldog voltam, hogy végre nem csak veszekedtek és gúnyoltak. Csak somolyogtam magamban. Igen, ez mégsem olyan rossz, ha az ember egy ilyen szerencsétlen véletlen miatt űrlények költőhelye lesz, majd a nevelőapjuk. Már nem is érdekelt ez az egész, pedig nem egyszer szégyelltem! Hirtelen felültem és körbenéztem az orvosi szobában.
- Milyen félénk, még most is! - jegyeztem meg, majd ismét megnéztem magamnak az orvost. Rá is kedvesen mosolyogtam. Azaz én belülről kedvesnek éreztem a mosolyom, reméltem, kívülről is így nézhetett ki.
- Doki, maga olyan rendes! - fakadt ki belőlem és magam sem tudom miért, de egyszer csak rávetettem magam, hogy megöleljem. - És nem csak rajtam segített! Az én kis saját csemetéim... - vált érzelgőssé a hangom. - Most már minden rendben lesz! Innentől mi egy csapat vagyunk! - mondtam tovább, a mi jótevőnkbe kapaszkodva.
Kedd Okt. 20, 2020 3:33 am by Amets
» Dühöngő
Vas. Dec. 11, 2016 11:42 am by Kabuto
» Vezetőségszidó
Vas. Dec. 11, 2016 11:42 am by Kabuto
» Társoldalak, baráti oldalak
Vas. Dec. 11, 2016 11:41 am by Kabuto
» Ösvények
Pént. Jan. 24, 2014 4:48 am by Nicholas ,,Doctor" McNeal
» Hunter Street
Vas. Szept. 01, 2013 2:37 am by Jack Carthy
» Irodák