Az őrszobán próbáltam a megkönnyebbült ártatlant adni, ebben az egész ügyben, abból a szempontból is, hogy nem történt semmi ,,komoly" ott a hangárban. ÉS próbáltam azt is elsimítani, hogy bántotta az öcsémet. Ami miatt azért éreztem némi keserű ízt a számban, de az vigasztalt, hogy legalább egy pofont kapott cserébe a pasas. Amolyan jelzés értékűnek.
Az igazság viszont az, hogy miután kiléptem az őrsről, és eljutottam pár sarokkal arrébb, az arcom holtsápadtba fordult át, és majdnem összeestem, ahogy bizonyos dolgok súlya utólag rám hullott. Az arcomat szerencsére akkor már nagyjából eltakarta a hajam. Egy valaki jött oda segíteni, akit körülbelül egy Vénuszi óriáspillangó kecsességével, és kedvességével próbáltam elhessegetni, aki épp azért jött hogy leharapja a másik fejét. Ennek ellenére maga a tény jól esett, csak nem mutattam ki.
A kabinomba mentem kicsit összeszedni magam. Majd visszaindultam a hangárba megvárni a pasast. Azt az egy dobozt amit kint hagytunk mikor bevittek mindkettőnket, a pandúrok egy időre lefoglalták. De legalább azért nem kellett izgulnom.
A várakozásban viszont nem tehettem róla, egy idő után a hajót kezdtem el vizslatni kívülről, elemezve szinte minden négyzetcentijét.
Kedd Okt. 20, 2020 3:33 am by Amets
» Dühöngő
Vas. Dec. 11, 2016 11:42 am by Kabuto
» Vezetőségszidó
Vas. Dec. 11, 2016 11:42 am by Kabuto
» Társoldalak, baráti oldalak
Vas. Dec. 11, 2016 11:41 am by Kabuto
» Ösvények
Pént. Jan. 24, 2014 4:48 am by Nicholas ,,Doctor" McNeal
» Hunter Street
Vas. Szept. 01, 2013 2:37 am by Jack Carthy
» Irodák