Darkheart

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Belépés

Elfelejtettem a jelszavam!

Legutóbbi témák

» Általános csevejde
Egyes előadó - Page 2 I_icon_minitimeKedd Okt. 20, 2020 3:33 am by Amets

» Dühöngő
Egyes előadó - Page 2 I_icon_minitimeVas. Dec. 11, 2016 11:42 am by Kabuto

» Vezetőségszidó
Egyes előadó - Page 2 I_icon_minitimeVas. Dec. 11, 2016 11:42 am by Kabuto

» Társoldalak, baráti oldalak
Egyes előadó - Page 2 I_icon_minitimeVas. Dec. 11, 2016 11:41 am by Kabuto

» Ösvények
Egyes előadó - Page 2 I_icon_minitimePént. Jan. 24, 2014 4:48 am by Nicholas ,,Doctor" McNeal

» Hunter Street
Egyes előadó - Page 2 I_icon_minitimeVas. Szept. 01, 2013 2:37 am by Jack Carthy

» Irodák
Egyes előadó - Page 2 I_icon_minitimeSzomb. Aug. 31, 2013 8:59 pm by Joshua Palmer

» Sikátorok
Egyes előadó - Page 2 I_icon_minitimeSzomb. Aug. 03, 2013 10:28 am by Nicholas ,,Doctor" McNeal

» Mólók
Egyes előadó - Page 2 I_icon_minitimeSzomb. Aug. 03, 2013 1:19 am by Luke Darrow

Ki van itt?

Jelenleg 7 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 7 vendég

Nincs

[ View the whole list ]

A legtöbb felhasználó (124 fő) Vas. Okt. 20, 2024 11:27 am-kor volt itt.

Top posting users this week

No user

5 posters

Egyes előadó

Helena Grey
    Helena Grey

Hozzászólások száma : 193
    Hírnév : 18

Egyes előadó - Page 2 Empty Re: Egyes előadó

Témanyitás  Helena Grey Szer. Jan. 23, 2013 3:02 am

Mèg mosolyogtam, mikor magához vont. Aztân tekintetem elfelhõsödött. Megvetèssel telvd tekintettem a fèrfira.
    - Mit... kèpzelsz magadról? - sziszegtem. - A császáromat... az Uramat nincs joga sèrtegetni egy... egy humanoid fèregnek! - Egy erõsebb rántással kiszabadìtottam magam ès hátralèptem. Tombolt bennem a düh, melyet nem tudtam fèkezni... Hüség vezèrelt... vagy csalódottság... Ösztönösen vâltottam alakot. Kitáryam szárnyaim, melyek vègèn megjelentek a metamorf karmok.
    Anyanyelvemen kezdtem átkozni ès fenyegetni a fèrfit. Talán nem is rá... inkább magamra haragudtam, hogy elgyengültem... ès egy ilyen aljas fèrfi elött ráadásul.
    Edward Holmes
    Edward Holmes
    Víz

Hozzászólások száma : 248
    Hírnév : 9

Témanyitás  Edward Holmes Szer. Jan. 23, 2013 3:31 am

Igazam lett: valóban túl messzire mentem. A nő lelkében túlontúl mélyen gyökereztek a hűség magvai.
    Az átalakult forma elől hátráltam néhány lépést, és felemeltem mindkét karom. Egy hallgató a padon hagyott fél liter ásványvizet, de ezen felül csak a falakban, a csövekben éreztem folyadékot.
    Az üveg felemelt kezembe röppent. Lecsavartam a kupakját. A víz lassan kiemelkedett belőle.
    - Helena... Hagyd ezt abba. Nincs semmi értelme. Nem vagyunk ellenségek, amíg te...
    Mit mondhattam volna Amíg nem gyilkol? Amíg nem viselkedik úgy mint egy Gyűjtő? Nem fejeztem be a mondatot.
    Helena Grey
    Helena Grey

Témanyitás  Helena Grey Szer. Jan. 23, 2013 3:41 am

Figyeltem minden mozdulatàt... Nem ilyesztett meg, ahogy èn... de. Èn meg akartam ijeszteni. Hátráltam.
    - Nem akarlak bántani, ès pont ez a baj! Tudod ki vagyok, tudod, hogy nem jószándèkkal vagyok itt... A lètezèsed... az, hogy elgyengültem... szègyent hoz râm, ès errõl az Uram is tudni fog. Szègyent hoztam magamra, ès mèltatlanná váltam, hogy teljesítsem minden vágyát. - Amit tulajdonkèppen nem is akartam... de, MINDEN parancsát vèghez kell vinnem.
    - Begyöpösödött vagy... - visszafolytottam egy mosolyt... Örültem, hogy ki tudtam mondani, de... mennyire emberi ez már!.. Õ ebben hitt... Èn meg màr kínomban fogok felnevetni.
    Edward Holmes
    Edward Holmes
    Víz

Témanyitás  Edward Holmes Szer. Jan. 23, 2013 3:50 am

- Te pedig túl fiatal ahhoz, hogy bármit is megérts. - feleltem - És... Várjunk csak!
    Visszapörgettem mindent, amit mondott.
    - Nem is kell bántanod - mondtam hidegen aztán, és a víz tócsába zuhant a lábam elé - Ha ez hoz szégyent rád, akkor merőben más elképzelésünk van a szégyen szó jelentéséről.
    Elfordultam, és kezeimet a nadrágom zsebébe dugtam. A legnagyobb ostobaság hátat fordítani egy dühös Gyűjtőnek, de ez sem érdekelt.
    - Menj, Helena. Menj, és teljesítsd a császárod minden kívánságát. Talán akkor már nem fogsz engem kívánni, és végre tisztán láthatod a dolgokat. Menj!
    Helena Grey
    Helena Grey

Témanyitás  Helena Grey Szer. Jan. 23, 2013 4:08 am

- Ó... a nagyöreg Edward Holmes... Te mindent jobban tudsz igaz? Hányat öltèl meg a fajom tagjai közül? Az okok, most nem fontosak... De az igen, hogy vajon tudtad-e kik ök, mik ök? Mit èreznek, mi hajtja öket? .
    Mondtam volna mèg, de a következõ mondata megdöbbentett.
    - Hogy kìvánni... Tèged? - kacagtam. Na várjunk... mi van, ha õ látja jól a helyzetet? Kívánnám a fèrfit? Ès mi volt ez a hangszìn?
    - Csak nem fèltèkeny vagy? - mosolyogtam, majd emberi alakot öltöttem. - Azt hiszem... mègiscsak sxüksègem lesz a kabátodra, fõleg, ha el kell mennem.
    Edward Holmes
    Edward Holmes
    Víz

Témanyitás  Edward Holmes Szer. Jan. 23, 2013 4:15 am

Sarkon fordultam, és dühösen a kabát felé intettem.
    - Párharcban negyvenkettőt öltem meg a tieid közül, űrcsatában további húszat, és New York ostromakor legalább harmincat. Mindegyik arcára emlékszem, amelyikét láttam. Bombát raktam egy ágyúnaszádotokra, és az utolsó pillanatban katapultáltam egy másik rombolótok közvetlen közelében,a gépem pedig a hajótok parancsnoki hídjába csapódott. Elégedett vagy?! Igen?! És mindezt együtt sem bánnám annyira, mintha téged kéne megölnöm, és tudod, miért? Pontosan azért, mert féltékeny vagyok! Úgyhogy most menj innen, kérlek. Most. Menj.
    Újra hátat fordítottam, és elindultam, hogy minél távolabb legyek a nőtől.
    Helena Grey
    Helena Grey

Témanyitás  Helena Grey Csüt. Jan. 24, 2013 5:44 pm

- Elfordulsz? Az elöbb mèg te kèrted hadd làthass meztelenül. - kuncogtam. Csak nem zavarba jött?..
    Felhúztam a kabátot, majd magam körè szorìtottam. Kõrbeölelt fèrfi illata... ès mire leveszem, már a saját böröm is ezt az illatit fogja àrasztani... Lehunyt szemmel szippantottam nagyot. Olyan megnyu... Franc! Valami szorítani kezdett a mellkasomban a fèrfi szavai hallatán.
    - Háború volt... - nem tudtam, hogy ezzel most vèdeni akarom-e a fèrfit, vagy elítèlni.
    Dühös voltam persze... de nem a fajom miatt. Elèrzèkenyültem... megijedtem magamtól... akartam, hogy...
    - Te... fèltèkeny vagy? - csodálkoztam, majd mosoly csúszott az arcomra ès lèptem kettõt a fèrfi felè. - Te... fèltèkeny vagy Edward Holmes? - kèrdeztem meg ismèt. Egyrèszt nem èrtettem mièrt az, másrèszt... ismertem a szó jelentèsèt ès emberi vonatkozását... de megèrtenem mèg nem sikerült.

Edward Holmes
    Edward Holmes
    Víz

Témanyitás  Edward Holmes Csüt. Jan. 24, 2013 9:57 pm

Megálltam, és jobb belátásom ellenére megint Helenához fordultam. Megkönnyebbülten láttam, hogy eltakarta magát. Nem tudtam, mit tennék, ha még mindig meztelen volna.
    - Háború volt. És ha megint az lesz, megint a néped kérlelhetetlen ellensége leszek.
    Nem értettem, miért csodálkozik. Rövid ismeretségünk során máris sok mindent eltitkoltam előle, de azt, hogy kívánom őt, és meg akarom ismerni, nem.
    - Igen, az vagyok. Tudod, én képes vagyok emberi érzelmekre... - szúrtam oda dühösen.
    Helena Grey
    Helena Grey

Témanyitás  Helena Grey Csüt. Jan. 24, 2013 10:13 pm

Mèg pár lèpèst tettem felè.
    - Fèltèkeny vagy... ûgy, hogy igazi indokot nem tudnál mondani. Meztelenül akartàl látni, megcsókolsz... Majd sèrtegetsz. - meglepõen nyugodt volt a hangom, bár a sèrtèse dühìtett ès talán rosszul is esett. Nem lehetnènek emberi èrzelmeim... mègis voltak. Ès èn nem tudtam melyik zavar is jobban..
    - Menj csak - mutattam az ajtó felè. - Úgyis megkeresel ismèt. - szèles mosolyra húzódott a szàm. - Nálam van a kabátod. - Húztam be a nyakam ès szívtam be làtványosan a kabát illatát.
    Edward Holmes
    Edward Holmes
    Víz

Témanyitás  Edward Holmes Csüt. Jan. 24, 2013 10:34 pm

Elnevettem magam, de ebben a hangban több volt a keserűség, mint a vidámság.
    - Csak olyasvalaki akarhat logikus indokot a féltékenységre, aki képtelen felfogni az érzelmeket, Helena.
    Odaléptem hozzá, a derekára kulcsoltam a karjaimat, és igazán, mélyen megcsókoltam. Aztán megfordultam és az ajtó felé indultam.
    - Gondolkodj. Talán rájössz, miért vagyok féltékeny. És igen... Meg foglak keresni. Nem csak a kabátom miatt.
    Azzal anélkül, hogy hátrapillantottam volna, elhagytam az előadót.

//Köszönöm a játékot!Smile//
    Helena Grey
    Helena Grey

Témanyitás  Helena Grey Csüt. Jan. 24, 2013 10:50 pm

Megint a sèrtegetès... ès csók. De ezúttal nem csak türtem. Vossza is csókoltam. Szenvedèlyesen, a hajába markolva... makd hagytam elmenni.
    Nem tudtam kiigazidni a fèrfin. Megvetettem, kívántam, meg akartam ölni, ès meztelenül akartam feküdni mellette.

Mèg álltam ott egy darabig. Körbe jártam az elöadóban, belenèztem a fiokokba. Majd valami koppant... A kabát zsebèbe nyúltam.
    - Na... èrted biztos visszajön - mosolyogtam a csavarhúzóra, majd zsebre raktam ès mezitláb indultam a hóesèsbe...

(Èn is köszönöm Smile)

Ajánlott tartalom

Témanyitás  Ajánlott tartalom

Pontos idő: Kedd Nov. 12, 2024 7:32 pm