Fletcher Vas. Feb. 24, 2013 5:03 am
Ha figyelmesen megnézed a plafont, és nem csak egy pillantást vetsz rá, akkor észreveheted, hogy a fal és a tető találkozásánál apró hangszórók vannak felerősítve. Ha ezt észreveszed, akkor legalább a felülről jövő hang rejtélye megoldódik számodra...
- Hogy mit tettünk Tylerrel? Nahát, én azt hittem, egyértelmű. Hacsak nem bír ki félájult, emberi alakban egy közvetlen lézertalálatot az arcában, akkor Tyler Franks eltávozott az örök vadászmezőkre. Ó, az üvegcsék... Na igen. Tippelj... Harminchárom százalék esélyed van a jó választásra.
Ekkor azonban megszólal az angyal.
- Kikérem magamnak, hogy bárki is használhatna. Metatron vagyok, az Úr hangja, nem pedig cheat egy játékban. De én a helyedben, Shalimar, a jobb oldalit választanám. Ez nem technológia... Ezzel engem nem lehet becsapni.
Ekkor fény villan, vakítóan fehér, s minden eltűnik. Egy teljesen sötét helyen találod magad, ahol semmit sem látsz.
- Megmondtuk, hogy nincs angyal! - szól dühösen feletted egy hang - Most itt maradsz... Egy vagy két napig... A sötétben, ahol ki tudja, mi minden ólálkodik... Hogy tanulj a hibádból! Utána ha Metatron életben hagyja Bent, folytatódik a játék!
Azzal a hang elhallgat. Úgy fest, egyedül maradtál. Egyedül kell kitalálnod azt is, mit teszel most.
Kedd Okt. 20, 2020 3:33 am by Amets
» Dühöngő
Vas. Dec. 11, 2016 11:42 am by Kabuto
» Vezetőségszidó
Vas. Dec. 11, 2016 11:42 am by Kabuto
» Társoldalak, baráti oldalak
Vas. Dec. 11, 2016 11:41 am by Kabuto
» Ösvények
Pént. Jan. 24, 2014 4:48 am by Nicholas ,,Doctor" McNeal
» Hunter Street
Vas. Szept. 01, 2013 2:37 am by Jack Carthy
» Irodák