- Az attól függ Luke… *Többet nem bírtam mondani, bár a mosolyom elég beszédes lehetett, ha akár csak egy pillantást is vetett rá. Én nem láttam a fejébe, azonban Ő az enyémbe igen. Így neki kellett eldöntenie, hogy ez rossz lenne neki vagy nem. Na de ácsi… nem kéne zavarba hozni, így nem is kérdeztem meg reflexből, hogy ki-e akarja próbálni és blokkoltam is az ilyen irányú gondolataim azzal, hogy másra gondoltam. Először a nyulacskás verzióra, amit már valószínűleg nagyon unhat Luke, aztán már a szavai segítettek más irányba terelni a gondolataimat.*
- Ezzel nem tudsz zavarba hozni. Legfeljebb csak olyan gondolatok, emlékeket ébreszteni, amire igazából baromira nem vagy kíváncsi, és én sem szívesen emlékszem vissza olyankor, mikor a közelembe vagy. *Vontam meg a vállaim látszólag könnyedén. Nem zavart már, hogy a másik bele lát a fejembe, de ez még nem jelentette azt, hogy szívesen osztom meg a múltam, még ha csak halovány részletekről is beszélünk. Játék közben észre sem vettem, hogy engem néz. Bár a muntsráló tekintetekkel máskor sem foglalkoztam és engem amúgy is jobban lekötött a monitor, hogy mi a következő lépés így még csak egy fél pillantást sem vetettem rá. Ahogy a számláló sem érdekelt. Nem a nyerés okozta öröm volt az, ami boldoggá tett, hanem maga a folyamat. Az sem tudta volna elvenni ezt, ha vesztek.*
- Köszönöm a bókot… * Hajoltam meg színpadiasan, de aztán elnevettem magam.*
- Egyébként nem… de hamarabb tanultam meg táncolni, mint járni. S ez az egyetlen dolog, ami bármikor képes kikapcsolni, felvidítani legyek bármennyire mélyen és legyen szó bármilyen táncról. Balett, latin, klasszikus társas, hipp-hopp vagy ezek keveréke… egyre megy.* Na meg persze az edzéseket leszámítva, tánc közben sosem zavart, ha más hozzám ér. Hisz elengedhetetlen hozzá… azonban ez tánc. Semmilyen más közeledéshez sem hasonlítható, így nem is vált ki agressziót. De ez már csak egy mellékes tény volt. A visszavágóra csak vigyorogva bólintottam és már készen is álltam, mint mindig. Mikor vége lett csak szélesen vigyorogva fordultam felé.*
- Egy pasitól nem rossz… de ha szeretnéd akár meg is taníthatlak. * Na jött az ajánlat amire aztán kétkedve tekintetem a két szőnyegre, a gépezetre aztán meg Lukera. Mindenesetre, míg válaszoltam elkezdtem levenni a pulcsiját, mert kissé melegem lett.*
- Jó, de először közöld, hogy itt hogyan is kell párosan táncolni, mert gőzöm sincs, hogy hogyan működik. Másodszor pedig, a ketyerét Te állítod át, mert nincs kedvem fizetni és hidd el… az Én kezem alatt még ez is képes tönkre menni. *A pulcsit letettem a táskámhoz és már neki vetkőzve, de készen álltam mind a páros táncra, mind arra, hogy elmagyarázza itt hogyan is kell. *
Kedd Okt. 20, 2020 3:33 am by Amets
» Dühöngő
Vas. Dec. 11, 2016 11:42 am by Kabuto
» Vezetőségszidó
Vas. Dec. 11, 2016 11:42 am by Kabuto
» Társoldalak, baráti oldalak
Vas. Dec. 11, 2016 11:41 am by Kabuto
» Ösvények
Pént. Jan. 24, 2014 4:48 am by Nicholas ,,Doctor" McNeal
» Hunter Street
Vas. Szept. 01, 2013 2:37 am by Jack Carthy
» Irodák