Játék!
Hogy ne legyen nagyon egyhangú/egysíkú és adjon – reményeim szerint – egy kis pluszt a dolognak. Íme;
Lesz olyan post, aminek a vége 1,2 esetleg 3 féleképpen végződik. Sajnos, nem tudok reag számra hivatkozni, tekintve, hogy minden topikhoz új számozás van és lehet látni előre, hogy hányas számú post következik. Ez nem random, így nem volna fair.
Viszont;Mint tudjuk, vannak virtuális kockák, így hozzá nyúltam a jó öreg asztali módszerhez; a dobáshoz. Ezeknek a reagoknak a kimenetele mesélői részről a dobot érték alapján végződik és az a variáció, a _hivatalos_. Mintha csak azt az egyet írtam volna le.
Szabályi;1. Mint tudjuk ez egy játék, és semmi olyat nem fogok mesélni, ami a karakter életébe kerülhet. Így talán az első a becsületesség.
2. A postok alján fel fogom tüntetni, hogy hány oldalú és hány darab kockával kell dobni. Íme, az oldal, amit alapul veszek:
http://dobokockaszimulator.teleoldal.hu Örülnék, ha Te/Ti is ezt használnád, tekintve, hogy innen sasolom a kockákat és nem biztos, hogy máshol is ugyan azt fogod megtalálni. (De ha van már megszokott oldal, áldásom rá.)
3. Minden reag elején tüntesd fel a dobott értéket. pl;
15 +1. Alkalomadtán, ha van kéznél másik admin (avagy játékos) mikor végzek a reaggal megeshet, hogy a dobást rá bízom; így a kapott érték, amelyik alapján folytatódik a játék ki lesz emelve a reag alján egy módosítás keretében a következő képpen; pl.:
Edit: 15Ui.: Természetesen, ha nem akarsz dobni és van kéznél ismerős, játékos stb. akkor megkérheted Őt is, hogy tegye meg helyetted és közölje a kapott értéket. De ez már mindenkinek a saját dolga, ami rám nem tartozik. Hogy ki és miért Ő dobott. Mindenki lelkiismeretre van bízva, én bízom benne, hogy a becsületesség szem előtt marad.
Mathias; Ezt még délután „dolgoztam ki” papíron, nem hiszem, hogy számodra ismeretlen a módszer. De általánosságban fogalmaztam meg, hisz HA lesz még alkalmam mesélni, akkor ez egy általános érvényű dolog és nem írtam át személyre szabottan. xD Jelzem, hogy Én személy szerint tökéletesen megbízom benned, tudatában annak, hogy nem veszed a lelkedre, ha véletlen kedvezőtlen eredmény jön ki a karid számára.
Ha bármi gond van a dologgal, akkor jelezd, akár itt, akár pm-ben vagy épp ahol elcsípsz.
Kellemes dobálózást.
Kedd Okt. 20, 2020 3:33 am by Amets
» Dühöngő
Vas. Dec. 11, 2016 11:42 am by Kabuto
» Vezetőségszidó
Vas. Dec. 11, 2016 11:42 am by Kabuto
» Társoldalak, baráti oldalak
Vas. Dec. 11, 2016 11:41 am by Kabuto
» Ösvények
Pént. Jan. 24, 2014 4:48 am by Nicholas ,,Doctor" McNeal
» Hunter Street
Vas. Szept. 01, 2013 2:37 am by Jack Carthy