Belépés
Legutóbbi témák
Ki van itt?
Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég
Nincs
A legtöbb felhasználó (124 fő) Vas. Okt. 20, 2024 11:27 am-kor volt itt.
Top posting users this week
No user |
+58
Dario King
Zoey Davis
Eris
Mirsky
Cassandra Hackett
Nuonev Idnonrew
Awary
Dreeco Geluan
Helena Grey
Nicholas Greed
Tessa
Kabuto
Shalimar
Keitha Anemoi
Miranda Owen
Nicholas ,,Doctor" McNeal
Corinne Greed
Maverick Shephard
Emilie Bales
Sarah Rose Wallington
Jaya B. Hudson
David Wolf
Mr. Cat
Damona
Anastasia Camilon
Hotep Thii
Phillipe du Saint-Étienne
Luke Darrow
Melissa Skater
Collector Kapitány
John Ramirez
Paul Donovan
Aurora Moreira
Vincent Waterloo
Bennett O'Keefe
Lyen Cross
Inferno
Gina Simons
Nakatani
DarkHeart
Lea
Morgana Valeur
Blaire Cutter
Jimmy O'Connor
Edward Holmes
Kasper Solarz
Scott Zahn
Jack Carthy
Amser
Hector
Mathias Gilmoore
Fletcher
Zack Smith
Matt Kyle
Jason Light
Tyler Franks
Ben Jones
Zsudy
62 posters
Általános csevejde
Fletcher- Admin
- Hozzászólások száma : 281
Hírnév : 5
- Post n°101
Re: Általános csevejde
Játékra várnak Lea, Jason, Matt, Skatzon és Jack karaktereim. Akit érdekel a dolog, jelezze.
Kasper Solarz- Hozzászólások száma : 108
Hírnév : 2
- Post n°102
Matt-al megakadt a közös játékunk és bár tudom, hogy várunk egy karakterre, de ha nem jön még mindig, akkor valami cseles fordulattal elmehetünk máshova is. Nem muszáj a kórházba.
Matt Kyle- Hozzászólások száma : 299
Hírnév : 4
- Post n°103
Már írtam, hogy megyünk a kórházba, te jössz, csak elfelejtettem szólni. Időközben megjött az a karakter.
Vincent Waterloo- Hozzászólások száma : 107
Hírnév : 0
- Post n°104
Nos ha valakit érdekel az én karaktereim is eladóak egy-egy játékra. És most lehet válogatni belőlük bármelyikkel játszom szívesen
- Post n°105
Matt: nahát, ennyire vaksi lettem volna? Pedig legutoljára, amikor benéztem a fórumra, még nem láttam a választ. No de akkor mindjárt megyek olvasni.
Vincent: én most passzolok, mert így is alig vagyok online és nem akarlak megőrjíteni a lassúságommal.
Vincent: én most passzolok, mert így is alig vagyok online és nem akarlak megőrjíteni a lassúságommal.
Aurora Moreira- Hozzászólások száma : 254
- Post n°106
Heyhó... Most már Ic is megérkeztem a Holdra. ^^
Valakinek van kedve játszani egyet?
(Megjegyezném, hogy teljesen új ez a világ számomra, még csak hasonló oldalon sem játszottam. Így, akadhatnak kisebb próblémák. De készséges vagyok )
Valakinek van kedve játszani egyet?
(Megjegyezném, hogy teljesen új ez a világ számomra, még csak hasonló oldalon sem játszottam. Így, akadhatnak kisebb próblémák. De készséges vagyok )
Vincent Waterloo- Hozzászólások száma : 107
Hírnév : 0
- Post n°107
Mint írtam én elérhető vagyok mostanság bármelyik karimmal játékra, de a Holdon csak Vincent jár Ha esetleg biztos vagy benne hogy túléli a karid a traumát, hogy elsőre vele találkozik, akkor lehet róla szó
- Post n°108
Nem olvastam vissza... bocsi... De azért csak nem sikerült, olyan gyenge karit alkotnom aki ne élne túl egy sokkot. Máris írok...
- Post n°109
Mi az a Strampunk vagy mi? O.o Életemben nem hallottam róla, örülnék egy kis felvilágosításnak, mert a kaland az érdekelne (attól függöen, hogy ez mit akar jelenteni).
Fletcher- Admin
- Post n°110
Hú... Fogalmam sincs a hivatalos megfogalmazásról. Amikor olyasféle gépeket látsz filmekben, amik nem létezhetnének az adott kor szerint, de tele vannak fogaskerekekkel meg kattogó, szikrázó izékkel, amikről még a főszereplő sem tudja, mire jók, az steampunk. Várj, linkelek egy képet, hogy érted, miről van szó, biztos, hogy láttál már ilyet.
No, ezek például steampunk stílusú laptopok.
http://1.bp.blogspot.com/-1eDHmFibUao/TdLRq2JQ-LI/AAAAAAAAABs/8LyENIimiko/s1600/steampunk.jpg
http://dailysteampunk.com/steampunk_laptop.jpg
No, ezek például steampunk stílusú laptopok.
http://1.bp.blogspot.com/-1eDHmFibUao/TdLRq2JQ-LI/AAAAAAAAABs/8LyENIimiko/s1600/steampunk.jpg
http://dailysteampunk.com/steampunk_laptop.jpg
- Post n°111
Hát... öhm... Érdekesek... de ezt meghagyom nektek. Erre nem állok kész. Azért köszönöm a választ. (Ja és ha hiszed, ha nem, én még nem láttam ilyeneket vagy ehez hasonlókat. Az ilyesmi filmeket nem nézem meg.)
Hector- Konzul
- Hozzászólások száma : 76
Hírnév : 3
- Post n°112
Értem... Hát, ez a stílus csak a háttere lenne a dolognak, de te tudod. Továbbra is várom a jelentkezőket.
- Post n°113
Aurora: a steampunk lényege (már amennyire én tudom, mint szimpatizáns), hogy az ezt a stílust képviselő emberkék tesznek egy visszaugrást a viktoriánus időkbe és azon belül is főleg a viktoriánus fantasy/sci-fi világába (pl. Verne Gyula világa). Akkoriban még némileg máshogy képzelték el az emberek, hogy milyen lesz majd a világ a jövőben (tehát mondjuk a mi jelentünkben) és egy sor fura, a valóságban soha el nem készült szerkezetet álmodtak meg. Fogaskerekekkel hajtott szuper fegyverek, csapkodó szárnyú repülők, stb. Nos a steampunk (a szó amúgy utal a gőzre, azaz a gőzzel hajtott dolgokra) stílusra az a jellemző, hogy a mai tárgyakat (laptop, mobiltelefon, elektromos gitár, stb.) megcsinálják olyanra, hogy úgy nézzenek ki, mint valami olyan tárgy, ami a viktoriánus korban élő ember szemében a jövőt jelenthette. De nagyon leegyszerűsítve ez az egész arról szól, hogy telepakolják ezeket a használati tárgyakat fogaskerekekkel, fa berakásokkal és rézzel, vagyis lényegében öregítik, hogy valami különc dolgot hozzanak létre. De egyedi ruhákat és kiegészítőket is csinálnak ilyen cilinderes-fűzős stílusban. Kimondottan a gazdagok sportja a steampunk, ezért sem terjedt el nálunk annyira, mint nyugaton (akárcsak a goth stílus).
- Post n°114
Óh... köszönöm, ezt a kimerítő választ. A lényeg átjött, legalábbis azt hiszem. De az érdeklődésem legalább felkelltetted. Egy kicsit utána nézek még aztán majd kiderűl.
- Post n°115
Nincs mit. Szerintem jópofa stílus, már a képkeresőben nézelődve is elég infót szedhetsz róla össze, hogy hogyan is kell ezt elképzelni. Aztán persze hogy ez hogy lesz adaptálva a kalandban, azt még én sem tudom.
- Post n°116
Ezek szoktak a meglepik lenni. xD De sokat nem veszthetek, max IC alapon hátráltatlak titeket.
Fletcher- Admin
- Post n°117
No, pár napig megint csak mobilról leszek, jók legyetek, és játszatok sokat, alig valami kell csak a 2000 reaghoz.
- Post n°118
Újra eladó a kicsikém egy-egy játéra... De Aurora a Holdhoz kötött...
Paul Donovan- Hozzászólások száma : 234
- Post n°119
Én megvenném, de te válasz kivel akarsz játszani: Matheus, Jimmy, Melissa, vagy Paul.
- Post n°120
És mennyit fizetsz érte? xD Egyébként, Én kész vagyok választani, de előre jelzem, hogy láthatatlanban teszem. Nem szeretek elötörit olvasni, nehogy befolyásoljon.
De Mathias... Őt láttam a Holdon, vagy Paul... Amelyikhez kedvet érzel.
Viszont, ma csak olyan fél2-2-ig érek rá. De, holnap délutántól mindennap és este elérhető vagyok.
De Mathias... Őt láttam a Holdon, vagy Paul... Amelyikhez kedvet érzel.
Viszont, ma csak olyan fél2-2-ig érek rá. De, holnap délutántól mindennap és este elérhető vagyok.
Paul Donovan- Hozzászólások száma : 234
- Post n°121
nekem bármelyikhez van kedvem Mathias mora és csempész,Paul ember és utcakölyök, de ő főleg a Marson lelhető fel, bár el tud utazni, ha szükséges
- Post n°122
utca kölyök? Csábító No de, írj egy kezdőt aaaz... utcák és sikátorokba. Addig elmosogatok
Fletcher- Admin
- Post n°123
Kedves mindenki!
Úgy látom, kicsit leült itt a hangulat, aktivitás. Ennek gondolom az az oka, hogy kevesen vagyunk, és ezért már az is feltűnő, ha ketten nem érnek rá játszani egy ideig. Rajta vagyok az új játékosok szerzésén, készül a banner, hogy lehessenek végre társoldalaink, és addig is, amíg az újak ilyen szép lassan csordogálnak, kérünk mindenkit, hogy, amint az már szállóigévé vált: "Hozzon magával még egy embert!". (Mathias, ez rád nem vonatkozik, te már hoztál bőven. )
Ezzel kapcsolatban mondanám azt is, hogy a két admin minden karaktere (azt hiszem, nagyjából tudjátok, kik ők) bármikor játékra hívható, bármilyen ötlettel.
Úgy látom, kicsit leült itt a hangulat, aktivitás. Ennek gondolom az az oka, hogy kevesen vagyunk, és ezért már az is feltűnő, ha ketten nem érnek rá játszani egy ideig. Rajta vagyok az új játékosok szerzésén, készül a banner, hogy lehessenek végre társoldalaink, és addig is, amíg az újak ilyen szép lassan csordogálnak, kérünk mindenkit, hogy, amint az már szállóigévé vált: "Hozzon magával még egy embert!". (Mathias, ez rád nem vonatkozik, te már hoztál bőven. )
Ezzel kapcsolatban mondanám azt is, hogy a két admin minden karaktere (azt hiszem, nagyjából tudjátok, kik ők) bármikor játékra hívható, bármilyen ötlettel.
- Post n°124
Én sajnos nem nagyon ismerek senkit a baráti körömből, akit akár minimális szinten is érdekelne a szerepjátszás. Viszont tök szívesen látnám itt pl. Masako gazdáját VSZ-ről. Nekem semmilyen kapcsolatom nincs már vele (régen MSN-eztünk, de már egy éve nincs MSN-em...). Ha esetleg őt elő tudná valaki keríteni, az szerintem klassz lenne!
- Post n°125
Öhm... nekem van. De Őket nem érdekli az ilyen világ. :/ Inkább leragadnak aaaa korabeli idősíkokra épült játékoknál. Illetve, talán Gisht (Aidanként ismered) még érdekelné. De Őt meg kell eröszakolnom egy reagért. Ha rajtam múlna jó ha hetente írna egy 3-4 sorosat :/
|
|
Kedd Okt. 20, 2020 3:33 am by Amets
» Dühöngő
Vas. Dec. 11, 2016 11:42 am by Kabuto
» Vezetőségszidó
Vas. Dec. 11, 2016 11:42 am by Kabuto
» Társoldalak, baráti oldalak
Vas. Dec. 11, 2016 11:41 am by Kabuto
» Ösvények
Pént. Jan. 24, 2014 4:48 am by Nicholas ,,Doctor" McNeal
» Hunter Street