Mathias Gilmoore Csüt. Jan. 10, 2013 5:52 am
A férfi szánakozása egy cseppet sem érdekelt, így csak megvontam a vállam.
- Nem egészen lenne kicsinyes, de nem fogom elmesélni magának. Különben is van elég őrült megalomániás, aki felforgatná a világot, ha az ő kezébe kerülne ez a lehetőség és az előbb meg pont azt mondta, hogy ettől tart, nem? Akkor mi lenne maga szerint a helyes? Átformálni egy kívánsággal a világot, vagy azt az életet jobbá tenni, amit valaki rááldoz, hogy megtalálja ezt a legendát? – néztem rá kérdőn. – ha meg van a maga ötlete senki nem tartja vissza, hogy nekiinduljon a keresésének, ha meg azt hiszi, hogy ez csak egy álom, akkor meg miért sajnálja, ha valaki megpróbálja? – teszem még hozzá, ahogy követem, miközben lefelé sétálunk.
Igazán figyelemre méltó biztonsági intézkedései vannak annak a helyiségnek, ahová végül jó pár ajtón keresztül megérkezünk és nem biztos, hogy szeretném tudni, hogy mi van, ha az egyik megszólal.
Bár igazán lenne min mazsolázni egy másik műgyűjtőnek ebben a szobában, ebben biztos vagyok, de engem most csak egyetlen dolog érdekel, amit meg is mutat, de döbbenten meredek rá, mikor előveszi a plazmapisztolyát.
- Ne legyen bolond! Azt sem tudja, hogy mit fogok kérni attól az élő hajótól, ha egyáltalán létezik és egyáltalán megtalálom. Maga is szakértő gondolok a témában, így tudhatja, hogy mennyi esélyem van rá, nem? Miért pusztítana el egy ilyen régi és becses tárgyat, egy hangyányi siker miatt. – próbálom meggyőzni, hiszen ez az igazság.
Közben előveszem azért a kommunikátoromat és gyorsan közelebb lépve készítek egy felvételt, hogy, ha mégis elszánná magát, legalább ez megmaradjon a világnak.
- És nem kell leharapnia a fejem, hiszen én csak szórakozásból indultam neki a dolognak, és még magam sem hiszem, hogy sikerrel járok, de remélem, hogy ha mégis, akkor rájön, hogy talán tévedett velem kapcsolatban. – biccentek neki, aztán szó nélkül sarkon fordulok és elhagyom a házát.
Kedd Okt. 20, 2020 3:33 am by Amets
» Dühöngő
Vas. Dec. 11, 2016 11:42 am by Kabuto
» Vezetőségszidó
Vas. Dec. 11, 2016 11:42 am by Kabuto
» Társoldalak, baráti oldalak
Vas. Dec. 11, 2016 11:41 am by Kabuto
» Ösvények
Pént. Jan. 24, 2014 4:48 am by Nicholas ,,Doctor" McNeal
» Hunter Street
Vas. Szept. 01, 2013 2:37 am by Jack Carthy
» Irodák