-Elképzelhető, hogy ez itt a mi világunk múltja - bólintottam óvatosan, de nem voltam képes mellőzni a szkepticizmust a hangomból (nem mintha nagyon törekedtem volna rá). - Igaz, ehhez el kéne fogadnunk az időutazás lehetőségét, amire részemről semmi esély nincs. De amit elmondott, az nagyon is hasonlít a történelmünkre.
Az ismételt kávérendelésre összehúzott szemmel néztem arra, amerre a konyhát sejtettem, de legalábbis a megszólítottat, aki vagy tényleg a frissítő ital elkészítésével volt elfoglalva, vagy a ,,Kávé" jelzésre máris nekikezdett felfegyverezni magát. Egyenlőre nem tettem semmit, de azért felkészültem rá, hogy nemsokára talán támadás alá kerülhetünk.
-Akár én tévedek, és valóban valahogy visszakerültünk a múltba - mondtam végül -, akár csak valami elképesztően szimiláris világba, mindenképpen szeretnénk, ha békés, baráti kapcsolat alakulhatna ki a világaink között. Ha ez lehetséges, természetesen számíthatnak a segítségünkre. De először, ha megengedi, szeretnénk meggyőződni arról, hogy megbízhatunk-e magukban. Honnan tudjuk, hogy igazat mond? Több emberünknek nyoma veszett, akiket talán maguk ejtettek foglyul, vagy esetleg már meg is öltek. Mi ez a kapu, és egészen pontosan hogyan működik? Maga kinek dolgozik? A saját szakállára? A kormány megbízásából? Valami szervezetnek? Egyáltalán legálisan? Szeretnék beszélni valakivel, aki fel van hatalmazva és alkalmas a tárgyalásra és a világuk képviseletére. Amennyiben ez maga, kérem tegye lehetővé, hogy találkozzunk a elnökkel. Ha egyáltalán rendelkeznek elnökkel.
Amikor az ötödik személy is a helyiségbe lépett, csak gyanakodva összehúzott szemmel vizslattam, de nem tűnt veszélyesnek, így a kezem éppen csak elindult a fegyverem felé, már vissza is hajlott a hátam mögé. Nem úgy Mathias kiáltására, amire viszont már azonnal előkaptam a pisztolyomat, és a nőre szegeztem.
-Azonosítást - csattant a hangom szigorúan, és bár a nőre néztem, az utasítás ugyanúgy szólt Mathiasnak is, aki ezek szerint ismerte a Blaire nevű személyt.
Kedd Okt. 20, 2020 3:33 am by Amets
» Dühöngő
Vas. Dec. 11, 2016 11:42 am by Kabuto
» Vezetőségszidó
Vas. Dec. 11, 2016 11:42 am by Kabuto
» Társoldalak, baráti oldalak
Vas. Dec. 11, 2016 11:41 am by Kabuto
» Ösvények
Pént. Jan. 24, 2014 4:48 am by Nicholas ,,Doctor" McNeal
» Hunter Street
Vas. Szept. 01, 2013 2:37 am by Jack Carthy
» Irodák