Belépés
Legutóbbi témák
Ki van itt?
Jelenleg 98 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 98 vendég
Nincs
A legtöbb felhasználó (136 fő) Csüt. Nov. 21, 2024 2:54 am-kor volt itt.
Top posting users this week
No user |
+9
David Wolf
Paul Donovan
Maverick Shephard
Nakatani
Jason Light
Kasper Solarz
Hector
Mathias Gilmoore
Fletcher
13 posters
"Világok harca"
Fletcher- Admin
- Hozzászólások száma : 281
Hírnév : 5
- Post n°1
"Világok harca"
Szeretitek a steampunkot? Van, aki nem szereti? Arról a végtelenül egyedi és szuper stílusirányzatról van szó, ami beragadt az agyam fogaskerekei közé, és nem akar kihullani. Frusztrációm enyhítésére meghirdetek egy kalandot, mely egy steampunk világba kalauzol el benneteket. Előbb várom a jelentkezőket (ha lesznek) aztán jönnek a részletek!
Mathias Gilmoore- Hozzászólások száma : 287
Hírnév : 4
- Post n°2
Re: "Világok harca"
Én jelentkezem, bár a témától függ, hogy melyik karival, de te is eldöntheted, melyikhez illik majd jobban
Hector- Konzul
- Hozzászólások száma : 76
Hírnév : 3
- Post n°3
Igazából erre jó Mindegyik karid, de Melissa ugye magával vonná a kapitányt is, és esetleg Machetét, bár annyira nagyon nem szeretek magamnak mesélni.
Kasper Solarz- Hozzászólások száma : 108
Hírnév : 2
- Post n°4
Nekem tetszik ez a kalandötlet, de nem tudom, hogy egy szál karimmal alkalmas lennék-e a játékra. De a kütyük érdeklik Kaspert, mivel valaha hajtóművekkel dolgozott és mivel csóri, szeretne magának megkaparintani valamit még a pillangókés mellé.
Fletcher- Admin
- Post n°5
Szerintem bárkit "bele tudok magyarázni" ebbe a kalandba, de ha késztetést éreznél, hogy emiatt új karit csinálj, arra sem mondanék nemet. De alapvetően bármilyen típusú karakter jöhet, bár a kaland jellegéből adódóan (majd megértitek ha kiírom a felhívást, amivel a kaland elkezdődik) főleg a kalandorok, túl kíváncsiak és enyhén őrültek története lesz ez.
- Post n°6
Akkor ezzel a karival az enyhén(?) őrült kategóriába már bele is tartozom. Most nem tervezem, hogy új karit indítok, mert abszolút semmi ötletem nincs egy újra, úgyhogy azt hiszem marad ez. Hogy hogy illesztenéd be a történetbe, azt rád bízom (nekem az is elég, ha nem főkalandor lenne, csak valami kisegítő a történetben).
Fletcher- Admin
- Post n°7
Már tudom is, hogy hogyan kerülsz be te a képbe. Feltéve, hogy lehetséges, hogy elmész valamikor a földi romvárosba. De úgy emlékszem, jártál is már arra.
- Post n°8
Igen, valóban voltam már ott, meg hát lényegében bárhova elkeveredhetek Kasperrel. Ez egy ilyen elveszős kari.
Jason Light- Hozzászólások száma : 172
- Post n°9
Akkor te majd elveszel arrafelé... *a kezét dörzsölgeti* Ez érdekes lesz.
- Post n°10
Szuper! Már izgatottan várom, hogy mi lesz a szerepem, ezer éve nem vettem részt rendesen kalandban (vagy pedig mind befagytak 1 poszt után XD).
Nakatani- Hozzászólások száma : 48
Hírnév : 1
- Post n°11
Pont mostanában keltette fel nagyon erősen ez a téma az érdeklődésem, valahogy erre Flech nagyon ráéreztél:D Szóval fú de menni szeretnék, de csak Nakatanim van:P Mondjuk ő egy "kíváncsi" személy. Szóval szívesen jelentkeznék, de... nem hiszem, h olyan sokat gépnél tudnék lenni a következő hetekben:P
Fletcher- Admin
- Post n°12
Hát nézd, én egy hosszabb lejáratú kalandra gondoltam ezúttal, úgyhogy ha csak néhány hét múlva tudsz csatlakozni, azt hiszem, az is megoldható. A kaland első fele amúgy is csak felkészül, csapatgyűjtés, stb... Egyelőre azt sem tartom kizártnak, hogy egy vállalkozó szellemű játékost mint mesélőt fogadjak magam mellé, hogy mint játékos is megjelenhessek majd ebben... Szóval láthatod, hogy a dolog lényegében még kialakulatlan. Nagy valószínűséggel később is be tudlak majd mesélni a történetbe, ha úgy alakul.
Nakatani- Hozzászólások száma : 48
- Post n°13
Annak én nagyon örülnék
Fletcher- Admin
- Post n°14
Akkor eldöntetett.:-)
Másvalaki? Annak örülnék a legjobban, ha minden faj képviseltetné magát, esetleg több karakterrel is. :-)
Másvalaki? Annak örülnék a legjobban, ha minden faj képviseltetné magát, esetleg több karakterrel is. :-)
Fletcher- Admin
- Post n°15
Még el sem ült az izgalom és találgatás az előző, máris közismertté vált videoüzenet óta, melyben da Vinci örökségének felkutatására szólították fel az embereket, máris itt az új szenzáció, amiről beszélni lehet.
Részlet a holonet híradójának riportjából (csinos bemondó a stúdióban):
"Ma, a kora délelőtti órákban különös jelenségeket figyelhettek meg azok, akik a holdi kupolavárosban, vagy pedig a a romos egykori New York-ban tartózkodtak. Meg nem erősített források szerint egyfajta térkapu nyílt meg ezen a két helyen, és az esetet vizsgáló tudósok azt sem tartják kizártnak, hogy több ilyen is van világszerte, amiről még nem érkezett jelentés. A kapu közelében a fejlettebb elektromos berendezések meghibásodnak, így a terv, mely szerint androidokat küldenek át rajta, kivitelezhetetlennek bizonyult. A mérések szerint a kapuk ereje gyengül, mintha a rejtélyes erő, mely megnyitotta őket, fogyóban volna. Ezt bizonyítja az is, hogy a Holdon lévő jelenség már megszűnt, és a földi is gyengülni látszik. Arról, hogy ezek a kapuk vajon hová vezetnek, mindeddig nem született bizonyítható magyarázat.
A tudósok értesítették a fajok vezetőit, különös tekintettel a morákra és a telepatákra, ugyanis a kapuk megnyílásakor két személy eltűnt. A Holdról egy Aurora Moreira nevű mora, a Földről pedig egy mindeddig ismeretlen férfi, aki feltehetően telepata. Mivel a megmaradt kapu már csak tíz órán át marad nyitva, arra kértek minden illetékest, hogy a lehető leggyorsabban állítsanak össze mentőalakulatot az eltűntek felkutatására. És most következzenek sporthíreink..."
Egyelőre tehát ennyi, a jelentkezés még él.
Részlet a holonet híradójának riportjából (csinos bemondó a stúdióban):
"Ma, a kora délelőtti órákban különös jelenségeket figyelhettek meg azok, akik a holdi kupolavárosban, vagy pedig a a romos egykori New York-ban tartózkodtak. Meg nem erősített források szerint egyfajta térkapu nyílt meg ezen a két helyen, és az esetet vizsgáló tudósok azt sem tartják kizártnak, hogy több ilyen is van világszerte, amiről még nem érkezett jelentés. A kapu közelében a fejlettebb elektromos berendezések meghibásodnak, így a terv, mely szerint androidokat küldenek át rajta, kivitelezhetetlennek bizonyult. A mérések szerint a kapuk ereje gyengül, mintha a rejtélyes erő, mely megnyitotta őket, fogyóban volna. Ezt bizonyítja az is, hogy a Holdon lévő jelenség már megszűnt, és a földi is gyengülni látszik. Arról, hogy ezek a kapuk vajon hová vezetnek, mindeddig nem született bizonyítható magyarázat.
A tudósok értesítették a fajok vezetőit, különös tekintettel a morákra és a telepatákra, ugyanis a kapuk megnyílásakor két személy eltűnt. A Holdról egy Aurora Moreira nevű mora, a Földről pedig egy mindeddig ismeretlen férfi, aki feltehetően telepata. Mivel a megmaradt kapu már csak tíz órán át marad nyitva, arra kértek minden illetékest, hogy a lehető leggyorsabban állítsanak össze mentőalakulatot az eltűntek felkutatására. És most következzenek sporthíreink..."
Egyelőre tehát ennyi, a jelentkezés még él.
Fletcher- Admin
- Post n°16
Akkor senki többet harmadszor? Van még karakter bőven, akit el tudnék képzelni, egy ilyen jellegű kalandban.
Maverick Shephard- Hozzászólások száma : 196
Hírnév : 22
- Post n°17
Chloe és én jövünk, ha még nem írtál volna fel minket
Fletcher- Admin
- Post n°18
Csak remélni mertem. Jó, így elegen vagyunk akár a kezdéshez, de másvalaki esetleg? Később is be lehet csatlakozni, nem muszáj mentőakcióra menni, megoldom.
Paul Donovan- Hozzászólások száma : 234
Hírnév : 3
- Post n°19
Mivel Mathias már biztos megy, még ha nem is egészen önszántából, még felajánlhatom Jimmyt is, mint gyűjtőt
David Wolf- Hozzászólások száma : 32
Hírnév : 4
- Post n°20
Ha lehet, akkor még én is jelentkeznék
Fletcher- Admin
- Post n°21
Fletcher- Admin
- Post n°22
Zsudy ötletén alapulva meghirdetek egy kis kaland a kalandban jellegű kezdeményezést. Tehát aki esetleg kedvet érezne rá, hogy bemutassa, a Világok harca kaland alternatív világában milyen is lenne az ő karaktere, az dobja meg egy priváttal egyikünket, amiben leírja az elképzelését, mi meg majd kitaláljuk, a kalandon belül hogyan tudnánk elhelyezni. A lehetőségek szinte végtelenek. Láthatunk rámenős sztriptíztáncos Shalimart (igen, mi is gondolkodtunk tegnap kicsit, mi minden lehetséges) császár-hű Gyűjtő Jimmyt, kedves Ricket... Szóval, használjátok a fantáziátokat.
Dario King- Hozzászólások száma : 56
- Post n°23
Utolsó lehetőség, aki még kedvet érez, Darioval karöltve átléphet a másik világba. Az akció hétfőig érvényes.
Miranda Owen- Hozzászólások száma : 572
Hírnév : 11
- Post n°24
Én megyek Mirával…éjjel kitalálom, hogy mi lehetne az Alterben és azt is, hogy miként verekedem át magam a kordonon…
Scott Zahn- Császár
- Hozzászólások száma : 71
- Post n°25
Szóval egyszerre két Miránk is lesz odaát?
Kedd Okt. 20, 2020 3:33 am by Amets
» Dühöngő
Vas. Dec. 11, 2016 11:42 am by Kabuto
» Vezetőségszidó
Vas. Dec. 11, 2016 11:42 am by Kabuto
» Társoldalak, baráti oldalak
Vas. Dec. 11, 2016 11:41 am by Kabuto
» Ösvények
Pént. Jan. 24, 2014 4:48 am by Nicholas ,,Doctor" McNeal
» Hunter Street
Vas. Szept. 01, 2013 2:37 am by Jack Carthy
» Irodák