Darkheart

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Belépés

Elfelejtettem a jelszavam!

Legutóbbi témák

» Általános csevejde
Capt'n Ben I_icon_minitimeKedd Okt. 20, 2020 3:33 am by Amets

» Dühöngő
Capt'n Ben I_icon_minitimeVas. Dec. 11, 2016 11:42 am by Kabuto

» Vezetőségszidó
Capt'n Ben I_icon_minitimeVas. Dec. 11, 2016 11:42 am by Kabuto

» Társoldalak, baráti oldalak
Capt'n Ben I_icon_minitimeVas. Dec. 11, 2016 11:41 am by Kabuto

» Ösvények
Capt'n Ben I_icon_minitimePént. Jan. 24, 2014 4:48 am by Nicholas ,,Doctor" McNeal

» Hunter Street
Capt'n Ben I_icon_minitimeVas. Szept. 01, 2013 2:37 am by Jack Carthy

» Irodák
Capt'n Ben I_icon_minitimeSzomb. Aug. 31, 2013 8:59 pm by Joshua Palmer

» Sikátorok
Capt'n Ben I_icon_minitimeSzomb. Aug. 03, 2013 10:28 am by Nicholas ,,Doctor" McNeal

» Mólók
Capt'n Ben I_icon_minitimeSzomb. Aug. 03, 2013 1:19 am by Luke Darrow

Ki van itt?

Jelenleg 52 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 52 vendég

Nincs

[ View the whole list ]

A legtöbb felhasználó (136 fő) Csüt. Nov. 21, 2024 2:54 am-kor volt itt.

Top posting users this week

No user

2 posters

Capt'n Ben

Bennett O'Keefe
    Bennett O'Keefe

Hozzászólások száma : 7
    Hírnév : 3

Capt'n Ben Empty Capt'n Ben

Témanyitás  Bennett O'Keefe Vas. Okt. 14, 2012 8:06 pm

Figyelem! Alábbiakban előfordulhatnak +18-as szövegek is, csak saját felelősségre!

Név: Bennett O'Keefe, a legénysége általában az Öregnek szólítja, az ügyfelei jobb napjaikon Öreg Bennek, rosszabb napjaikon Szeszkazánnak.

Születési idő: 2929. január 11. (73 éves)

Faj: ember

Rang: -

Képességek: semmilyen implant beültetésre nem volt pénze soha.

Család: élő rokonai nincsenek (tudtával, ha csak valahol nem maradtak utána balkézről jött gyerekek). Viszont (bármennyire is nem vérszerinti kapcsolat) érzelmileg a legénységét tekinti annak, így inkább ezt megemlítem. (Életkort és ilyesmit nem írnék, mert meg szeretném hirdetni őket karikeresőben).

Foglalkozás: hivatásos alkoholista. Mellékállásban az űr egy guberálója, csillagközi kereskedő, csempész, a saját tulajdonú hajójának kapitánya.

Ingóságok: Van egy öreg, de használható lézerpisztolya és egy szinte kőkorinak számító Rambo kése. Saját kis kacatgyűjteménye van, amelynek bizonyos darabjai akár kifejezett értékkel is bírhatnak mint régiségek (eredeti XX. (!!!) századi cowboy és Rambo film gyűjteményére igen büszke), de sohasem értékesítené.
    Saját űrhajóval rendelkezik, alábbiakban a paraméterei.
    Capt'n Ben 646065-bigthumbnail
    Bolhapiac
    Egy veterán státuszban lévő űrhajó, ránézésre is életveszélynek látszik. Na nem másokra, hanem a fedélzetére való felszállás. Egykoron egy AC-4-es típusú aknamentesítő űrhajó volt, ami még a gyűjtők elleni háborúban kapott végzetes találatot. A roncsot Ben vette kezelésbe és alakította a mai formájára. Az alján, a raktérnyílás mellett kiengedhető, nagy méretű fogókarok megmaradtak, a fegyverzet is, de a pajzsgenerátorok helyett jóval kisebb méretű került be, így az űrhajó jó ha 1-2 lövést bír el, mielőtt leválnak a védelmét szolgáló energiamezők. Bentről is ki lett selejtezve az összes "nélkülözhető" cucc. Így meglehetősen nagy rakteret nyert a kapitány, amelyben van kialakítva néhány rejtett csempészfülke is, eleddig egyetlen fakabát se akadt rájuk. A hajó védelméről két elaggott, rögzítetten előre néző ágyú gondoskodik, tűzerejük elmarad az X-100 modellé mögött, nagyjából annak felére képes. A fedélzeti fegyverzet egy interfész sisakon át gondolatilag irányítható, maga a hajó viszont nem, a kezelőfelület itt nem csak díszítő elem (noha képes lenne a gondolati vezérlésre is, de a vonatkozó részeket sosem sikerült megjavítania). Három fős személyzet kell az irányításához (kapitány/kormányos, tüzértiszt és fedélzeti főnök/hajógépész), bár technikailag egy ember is el tudja vezetni. A hajtómű középszerű sebességet biztosít neki, viszont csak nagy ívű fordulómanőverekre képes. Nem harcra van ez az öreg járgány tervezve.

Egészségi állapot: nagyjából jó kondícióban van még, de egészségtelen életmódja már kikezdte erős szervezetét, az alkoholtól roncsolt a mája, a bagótól a tüdeje és a légcsöve. Még csak időszakosan köhög és nehezen, érdesen lélegzik, időnként néhány évtizeddel idősebbnek érzi magát, de alapvetően egészséges, ha nem számítjuk, hogy bal szemét elvesztette (implant pótlásra nem került).

Kinézet: középmagas (kb 175 centi), erős testalkatú, kissé elhízott férfi, nagyjából 120-130 kiló körül lehet. A kor viszonyai között nagyon rosszul néz ki a korához képest, erősen ráncos, kiélt arcú fickó. Lassan azért már ritkuló haja és hosszú pajesza egyaránt megőszült, véreres szeme alatt tekintélyes táskák, mozgása darabos, ha csak nem kell megerőltetnie magát. Bal szemét fekete szemkötő takarja. Ruházkodása ötletszerű, amit éppen felkapkod nem túl nagy és felette nem igényes ruhatárából, amelyek között átlagban semmiféle esztétikai kapcsolat nincs. Kopottas megjelenésű, idős csibész, a farzsebből kilóg a lapos flaska, de az övébe beszúrva mindig ott van egy mordály, csizmaszárban meg a dikics, hiszen szép helyeken szokott megfordulni.

Személyiség: életuntnak, cinikusnak tűnhet mások szemében, valójában inkább csak erősen kiégett. De az élettapasztalata elég nagy, ami miatt sajnos (időskorban oly gyakori betegség...) hajlamos a saját tudását a "tejfelesszájú kölkek"-nél automatikusan jobbnak értékelni. Nem mondanám rasszistának, bárkivel üzletel és az emberek többségét is utálja. Van humora, bár olykor kissé fekete, de képes a saját ostobaságán is röhögni. Bár családtagjai rég meghaltak, újakat meg nem szerzett (se feleség, se gyerekek, utóbbi remélhetőleg) de van két lény a világon, akikért konkrétan a Gyűjtők császárát is valagba rugdosná és a ha úgy adódik, még Collector vezérhajóját is megostromolná vén teknőjével. Ez a két ember pedig a legénysége, akik számára egyszerre jelentenek szülőket, testvéreket és gyermekeket is valahol, aktuális helyzettől függően. Ezeken kívül nem nagy barátkozó alkat, inkább futó üzleti vagy gyakrabban masszív ivócimbora jellegű ismeretségeket köt. Amúgy viszont fifikás a vén gazember, aki leírja mint egy alkesz roncsot, az jó eséllyel megszívta, aki kicsit is komolyan veszi, annak viszont átlagban nem ellenfél, na persze ő szívesebben üzletel vagy piál, mint hogy valakinek keresztbe tegyen. Egészségtelen szokásnak tartja. Szereti a szép nőket, de ma már főleg csak megbámulni, a piásüveg fontosabbá vált sajnos, na meg ki akarna bármit is a vén Bentől? Többet tud az életről ez az alak még pár ifjabb moránál is, talán el is mond egy-két dolgot neked, ha mellé ülsz egy lepukkant bárban és fizetsz egy sört...

Szexualitás: a brandys üveg minek számít? Very Happy Heteroszexuális.

Előtörténet:
    Na ecsém, régen láttam ilyen megkapó pofát, mint a tiéd. Esküszöm, mintha egy apacs indiánt szexuálisan molesztált volna egy súlyosan bepiált és szénné szívott tini mókus és ezen gyönyörű kapcsolatból születtél volna. Na tedd le a seggedet és rakd el a dikicsedet szépen, nem akarsz te most bunyózni, főleg nem velem, mert az első gyomros után esküszöm telibe fogom okádni azokat gyönyörű rágcsáló fogaidat. Egen, látom én a friss, ropogós egyenruhát rajtad. Gondolom átcsűrtek a bajtársak téged is és ideküldtek, hogy itt fogjátok megünnepelni az akadémiai vizsgátokat. Most mondom, rábasztál, ide nem jön rendfenntartó, max ha kíséri három páncélozott csapatszállító meg egy osztag a nehezebb fajta fiúkból, akik még a töküket is lézerkarabéllyal vakarják, meg az erősítés sincs messze. Az ilyen lokálokat nem a magadféle mókusoknak lettek kitalálva, hidd el nekem.
    Pilóta vagy mi? Egen, tudok olvasni a rangjelzések között, szakmai ártalom. A díszegyenruhád gyönyörűen üres még aranypofi, kivéve azt a szép, nagy, ezüstszín plecsnit, amit persze egy istenes ivászat kedvéért se vettél volna le, amire eredetileg készültél, mi? Hát ecsém, most mondom baráti jó tanácsként: minden ilyen szarság sokat veszít a fényéből, ha ott szárad rajta a tegnapi asztroburgered maradéka, mert a szinti brandytől úgy hánynál, mint a lakodalmas kutya, amilyen kis nyizige vagy.Egyáltalán mi a fekete lyukak mélyére kaptad ezt? ... Hogy miiiii?! Kiképzett űrkatona??! Mindjárt befosok! Szóval kaptál egy kitüntetést, mert 10-ből 6-szor nem koccolod le a dokkrámpát mikor beállsz és nem téveszted össze a sebességmérőt az idővektorral? Egyszerűen zseniális! Hová süllyed még a flotta, ha ez is teljesítmény?! ... Hogy évfolyamelső? Had gratuláljak arany édes antiszociális, szexuálisan frusztrált benyomást keltő prérikutyaképű haverom! Kaptál eszerint egy érdemérmet arra, hogy sikerült elsajátítanod a nagy büdös lófaszt! Nem érted mi? Na akkor rendelj egy kört az öreg Bennek, aztán elmagyarázom, legalább pár illúzióval szegényebben és ha van egy kis agyad, akkor némi túlélési eséllyel mész ki az első űrjáratodra.
    Az az igazság, hogy mesélhetnék neked sok mindenről. A romok közt születtem édes kicsi fiacskám, állítólag ott valaha város volt, ha jól emlékszem valami Dublin nevet ragasztottak rá valaha barlanglakó őseink. Csak nyugi, nem fogok ömlengeni neked a patkányvadászattal töltött sanyarú gyerekkorról, meg hasonló állatságokról. Apámat amúgy se ismertem, hogy sok szót vesztegethessek rá, meg más se, na mondjuk anyámat annál többen. Tudod hogy van ez, a prostinál csak a rablógyilkos ősibb mesterség. Na de azért mindig szerzett némi kaját a belembe, meg ott, főleg a kuncsaftjaitól tanultam meg valamennyire szerelni. Mármint akármit, amiben mozgó alkatrészek vannak. Így lógtam fel aztán "Őrült" Zack Simmons bárkájára és nem is dobott ki, amikor előkerültem, lévén azonnal meg tudtam buherálni pár régen elaggott energiacellát. Nekik mindig kell egy szerelő, tudod hogy van. ... Mi? Jah, persze, tudom, hogy kalóz volt. Ott voltam a hajóján az utolsó éveiben, nekem nem kell bemutatnod. Itt meg, édes kicsi pofám, nem kéne játszanod a szent életű nyárspolgárt, mert esetleg tényleg nyársra húz itt valamelyik Zack szakmája beli srác és örülhetsz, ha vasból van, mert ha a sajátjára, akkor nem csak a segged szüzessége lesz oda, comprende?! Helyes!
    Na hol is tartottam? Jah igen! Szóval lezúztam pár évet az Őrülttel, az aztán veszett egy idióta volt, de igazán sosem rondítottam tőle tele a gatyámat. Persze erős volt, agresszív, veszélyes is, de agya az sose volt. Fogtam egy szép napon a marsi űrkikötőben annyit, amit a részesedésemnek gondoltam a zsákmányból, vagyis amennyit csak el lehetett hozni, aztán szépen leléptem. Akkor már a csontjaimban éreztem, hogy hamar véget ér a kalózélet, túl sokakat haragított magára az a vadállat, a morák királynőjétől kezdve a gyűjtők császáráig, mert sosem válogatott miféle hajókra megy rá. Csak a zsákmány érdekelte, a kockázat soha. Én végigjártam pár lélekvesztő folyosóit amik bokáig úsztak a vérben és szedegettem félig kibelezett hullák zsebéből a pénzt meg levágott ujjakról az ékszert. Na szóval megpattantam. Persze számítottam rá, hogy utánam ereszti valamelyik pincsijét, de nem így lett. Már a következő startjuk után belerongyoltak azok a barmok egy álcázott holdi rombolóba, ami tájolójelben kereskedelmi hajónak mutatta magát, aztán ikerlövegeivel szép, apró darabokra lőtte a kalózsiklót mindenestől. Mákom volt kölyök. Kurva nagy mákom. Mindenki azt hitte, hogy én is ott maradtam, tudod a kalózokról nem vezetnek napi nyilvántartást.
    A szerzett dohányból két hétig ittam és kurváztam és tudod mit? A Marsnál nincs is jobb hely ilyesmire. De aztán győzött a jobbik eszem és a maradékból megvettem az én gyönyörű Bolhapiacomat. Na persze akkor még csak egy kiselejtezett AC-4-es volt. Még a háború idején lőtték tésztaszűrővé egy begyűjtő hajó ütegei a már akkoriban is koros teknőt. De tudod mit? Ez akkor is egy aknamentesítő hajó volt egykor és tudod mit jelent ez? Nem, honnan is tudnád, látom ahogy bámulsz azokkal a gülü szemeiddel. Azt jelenti pupák, hogy van négy helyre, precíziós robotkarja! Merthogy az ilyesmi egykoron kellett a munkájához, na meg hogy van benne hely dögivel. Azóta járom a világűrt és ha te azt tudnád hány helyen sodródnak még roncsok bőséggel a nagy háborúból. Mindegy milyen hajó az, valami még biztos van benne, amit ki lehet menteni. Nem is kevés. Na z ilyesmi ugye ingyen van, ha időben megtalálod és kiszeded, piaca meg mindig van. ... Hogy legálisan?! Hát van ahol úgy is... De általában ez mond meg nekem őszintén, mégis ki a kénköves, retkes, véreres akárkit is érdekel?! ... Vámosok??! Na azok vannak aztán bolygóközi pályáról, ballisztikus ívben, hangsebességgel leszarva édes egy arany barátom. Tudod kikkel szolgálok együtt? A legjobb legénység az egész rothadt galaxisban! Az ütegkezelő ugyan egy kivénhedt fegyverbuzi redneck, de akármikor rá merem bízni a seggemet, ki a francot érdekel, hogy negyven machetét aggat magára ha sörözni megy? Hát van pár hely, ahol még most is körözik! A fedélzeti főnököm egy olyan kiscsaj, aki neked kispofám egy valagba rúgástól a tüdődig tolná a magas sarkú csizmát, mert az a fajta, akivel nem kekeckedsz, ha jót akarsz nyálasszájú. Mit tesz Isten, őt se védte meg soha a törvény, az egyik nyomornegyedben vettem meg 50 liter tiszta vízért, mert őt nézték ki a helyi kannibálok vacsorának. Szerinted a magunkfajtát mennyire érdekli a francos egyenruhád, meg a diliplecsni a melleden?! Na mesélj csak, merrefelé van az első őrjáratod? ... X-43? Kellemes körzet. Kilátás a Holdra, meg minden. Na most figyelj apafej, aztán gondolj vissza erre két hét múlva kb. Amikor elhúz előtted egy helyre kis járgány, ami úgy kerülgeti a meteorokat, hogy te, az iskolai tudásoddal olyan 2000 kilométerrel maradsz le másodpercenként, és a pilóta beüzeni neked, hogy a következő fordulóban ad neked 2 perc előnyt, na akkor szólj vissza, hogy az Öreg Ben szívesen fizet neki egy újabb korsó Porter sört, ha a Marson járna. ... Hogy kicsoda? Hát Mathias Gilmore aranyapám! Egy igazi fenegyerek. ... Hogy a barátom-e? Ejnye mekkora baromságokat tudsz kérdezni. Ebben a szakmában olyan nincs. Csak a családom, ami a Bolhapiacon vár, a többi csak fegyver vagy üzlet. Esetleg pár jó sztori néhány karcosabb fajta korty mellett. ... A tanulság? Ja, hogy arra is vársz. Jól van édes fiam. A tanulság: az élet olyan, mint a gyereking. Rövid és szaros. És most takarodj az asztalomtól, végre élvezni is akarom a brandymet a patkányfejed nélkül.
    Fletcher
    Fletcher
    Admin

Hozzászólások száma : 281
    Hírnév : 5

Capt'n Ben Empty Re: Capt'n Ben

Témanyitás  Fletcher Kedd Okt. 16, 2012 12:00 am

Az előtörténet természetesen elfogadva, jó játékot az oldalon! Smile

Pontos idő: Pént. Nov. 22, 2024 4:48 am