Darkheart

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Belépés

Elfelejtettem a jelszavam!

Legutóbbi témák

» Általános csevejde
Collector Kapitány naplója I_icon_minitimeKedd Okt. 20, 2020 3:33 am by Amets

» Dühöngő
Collector Kapitány naplója I_icon_minitimeVas. Dec. 11, 2016 11:42 am by Kabuto

» Vezetőségszidó
Collector Kapitány naplója I_icon_minitimeVas. Dec. 11, 2016 11:42 am by Kabuto

» Társoldalak, baráti oldalak
Collector Kapitány naplója I_icon_minitimeVas. Dec. 11, 2016 11:41 am by Kabuto

» Ösvények
Collector Kapitány naplója I_icon_minitimePént. Jan. 24, 2014 4:48 am by Nicholas ,,Doctor" McNeal

» Hunter Street
Collector Kapitány naplója I_icon_minitimeVas. Szept. 01, 2013 2:37 am by Jack Carthy

» Irodák
Collector Kapitány naplója I_icon_minitimeSzomb. Aug. 31, 2013 8:59 pm by Joshua Palmer

» Sikátorok
Collector Kapitány naplója I_icon_minitimeSzomb. Aug. 03, 2013 10:28 am by Nicholas ,,Doctor" McNeal

» Mólók
Collector Kapitány naplója I_icon_minitimeSzomb. Aug. 03, 2013 1:19 am by Luke Darrow

Ki van itt?

Jelenleg 75 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 75 vendég

Nincs

[ View the whole list ]

A legtöbb felhasználó (136 fő) Csüt. Nov. 21, 2024 2:54 am-kor volt itt.

Top posting users this week

No user

2 posters

Collector Kapitány naplója

Collector Kapitány
    Collector Kapitány

Hozzászólások száma : 54
    Hírnév : 2

Collector Kapitány naplója Empty Collector Kapitány naplója

Témanyitás  Collector Kapitány Vas. Okt. 14, 2012 9:43 am

Név: Collector Kapitány (Gyűjtő Kapitány)

Születési idő: 2577 január 1 00:00:00 (425)

Faj: Telepata

Rang: Kapitány

Képességek:
    -Időnkívüliség: az idő folyása nem ragadta magával. Az öregedés és az idő múlása mint fogalom, mind valós dolog számára nem létezik. Elméje passzívan egy burkot képez körülötte ami eltaszítja testétől az időt.

-Timefrost/Időfagy: Képes ezt a burkot kiterjeszteni egy kis időre minek hatására a környéken az általa kiválasztott személyek számára megáll az idő. Ezt csak arra használja, hogy a flotta megléphessen az üldözők elől. Az üldözők szemszögéből a kalózok elteleportálnak, elillannak, köddé vállnak, eltűnnek. Esetleg két bolygó közt feltűnésmentesen tudjon közlekedni. Ilyenkor csak a zászlóshajót képes az időn kívülre helyezni. Egy-egy ilyen akció után legalább 24 órát pihentetnie kell a dolgot. Ezalatt a 24 óra alatt nem képes használni még ha bele gebed sem, ugyanis a köré gyűlő idő elfogy. A legénység szemszögéből ugyan annyi időbe telik az út. ( Ezt Játékos elleni harcban beleegyezés nélkül soha nem fogom használni!)

-Timewarp: Az idő folyását képes besűríteni vagy nagyon megritkítani egy kisebb területen. Ez sebgyógyításra vagy vérzés megakadályozására alkalmas. Például törést is képes begyógyítani vele 1 másodpercen belül ám ilyenkor az a csont 6 hónapot öregszik azon a területen, vagy amennyi időbe telik neki begyógyulni. Ezzel akár halandók szívét is képes porrá tenni. Egy örök életű esetében természetesen az öregedés mint járulékos kár nem létezik. Egy 10 centiméter sugarú gömbben legfeljebb 100 évet tud 1 másodpercbe sűríteni. Ami azt jelenti, hogy egy másodperc alatt azon a területen minden 100 évet öregszik. Ez a terület ilyenkor egy fekete gömbként látható. Egy kis szívó ereje is van de ez elhanyagolható.
    Ugyan akkor képes tágítani az időt hasonló mértékben. Egy másodpercet az a kis terület csupán 100 év alatt fog öregedni. Ezt többnyire tárgyakra használja.

Család: Nem is volt. De bizonyos értelemben a kalózok a családja.

Foglalkozás: A kalózok vezére.

Ingóságok:
    Több kisebb nagyobb, igen értékes és ritka csecsebecse sorakozik a kabinjának vitrinében. Több száz, és több ezer éves kövületek. Például a magdeburgi féltekék, az Monalisa, Milói vénusz, Caesar babérkoszorúja és több felbecsülhetetlen értékű műkincs. A hajóján egy külön hangárban vannak a nagyobb dolgok, például az első ford T modell, az első gőzgép. A múzeum ehhez képest olcsó bolhapiac. Az irodájából nyílik egy titkos ajtó lefelé ahol legyőzött ellenfelei testét tárolja. A Morák néhány komolyabb vezére a saját idejéből, a Gyűjtők hajdani vezére, a Metamorfok korábbi uralkodójának összezúzott, retusált, kitömködött teste és gyűjteménye ékessége a hírhedt Inferno. A testeket lekezelte így azokra nem hat az idő, a rajtuk lévő sebek ugyan megvannak, ami nagyon csúnyán festett az összevarrta, kitömködte, retusálta.

Kabátja belső zsebében tart egy ősrégi nagyon hosszú csövű Colt Pyton végszükség esetére. Egyébként egy hosszabb csövű megtermettebb egykezes lézervetője van.

Agy kis tetraéder alakú ketyere amin keresztül elérheti a Vezért és összekapcsolódhat vele. A ketyerén van egy holografikus kivetítő is. Ilyenkor csak a gép adatait érheti el, irányítani nem tudja de átadhatja az irányítási jogot az első tisztnek.

Vezér:

Ez a hajó a kalózok zászlós hajója. A fedélzetre csak az elit léphet. A kalózok legjobbjai szolgálnak a fedélzeten. A gép külseje és funkciója teljesen egyedi. A tervrajzokat még annak idején a gyűjtőktől szerezte. A hajóba beépítettek egy korai X 100-as vezérlő rendszert és az ő elméjére kalibrálták. Maga a hajó igen nagytestű, 30 emeletes gépezet. Nagy erejű fegyverzettel rendelkezik, ami egy kisebb földi várossal is végezni tud. Erős pajzsa van és több nukleáris meghajtója van. Ebből 1 a védelmi rendszert / pajzsot, 1 a hat hajtóművet és egy pedig a fegyverzetet látja el energiával. 4 fő üteg, alul felül 3-3 2 csövű torony amik 360 fokban forognak körbe és 90 fokot föl le képez mozdulni a cső.(nem éri kel az X100-as erejét) Hátul pedig 2 kisebb lézerágyú(X100 as kategória). Összesen 10 foton torpedó lőhető ki a gépből.
    A gépben van egy zavaró berendezés ami láthatatlanná teszi a radarok számára.
    A legénység közel 80 fő.

A hajón a hangárban van még 4 X-100 as ezek azonban már kézi vezérlésűek és egy penge is található a hajón.
    Az 5 hajó 5 külön, rejtett hangárban dokkol. Az 5 hangár kiemelkedik a gépből. Középen, hátul a híd alatt, a másik négy pedig 2 oldalt. Kettő szinte teljesen az oldalából a másik kettő pedig azok alatt nyílik ki. ( Képen a hajó fő fehér vonala alatt az a két kis fehér rész, és az egy nagy a fő fehér vonal fölött) A hangárok kinyitása, lecsukása közel egy percbe telik.

Egészségi állapot: Teljesen egészséges

Kinézet: Több mint két méter magas, megtermett alak. Hosszú szög egyenes haját hátrasimítva hordja. Világos, narancssárgás szemeiből semmi jót nem lehet kiolvasni. Enyhén sötét bőre van. Gonosz mosolyát általában borosta övezi. Drappszínű kabátját szinte sosem gombolja össze így jól látható a pisztoly táskája, vaskos öve. A kabát alatt többnyire drapp vagy sötét, régies ruhákat hord.

Személyiség: Szeszélyes, kegyetlen, hidegvérű gyilkos. A legénységét ugyan nem bántja, már ameddig nincsenek kicsapongások. Szereti az életet és az általa nyújtott élvezeteket is habzsolja. Szereti a hírnevet ezért áldozatai közül egyet mindig életben hagy hírvivőként. Vele lehet alkudni. Barátságosnak tűnik de veszélyes, hátborzongató alak. Azonban egyetlen gyenge pontja talán a régiségek iránti imádata. Azonban ha valamelyikhez valaki hozzá ér, ne adj isten megpróbálja letulajdonítani annak könyörtelen véget vet, lassú kínhalált hal az illető.

Szexualitás: heteroszexuális

Előtörténet:

Orvosi bejegyzés:
    2577. Január 1. 00:00:00
    Létrehoztuk a 001-es alanyt. Szívműködés, agytevékenység a normál tartományban. Az alany életben van.

2577. január. 1. 00:00:05
    Az alany életjelei rendben vannak.

2577. január. 1. 00:00:15
    Az alany stabil és életképes. Úgy látszik sikerrel jártunk.

2577. január. 2. 00:08:00
    Második nap az alany gyorsan tanul. Folyékonyan beszéli a nyelvet, életfunkciói kifogástalanok, agykapacitás 120% os.

Katonai bejegyzés:

2577. január. 8. 00:08:00
    Az alany jelleme kialakulóban. Agykapacitás 250%. A 001 es alany kiképzését jóváhagyom, a Telepata projekt ezennel sikeresnek nyilvánítható, a Projekt folytatásához az engedély MEGADVA

Összecsukom a megsárgult papír dossziét, és iszok egy kortyot az italomból, szivaromból pedig a tálba hamuzok. Ahogy visszatesze ma poharat a kis éjjeli lámpa alá a most olvasott oldalak és a jégkockák finom kocogása emlékképeket idéz fel bennem.

-001-es alany, haladjon végig a pályán. 5 Perce van különben meghal!
    Kiáltotta torkaszakadtából a kiképző Őrmester ahogy minden egyes alkalommal. Nem volt kec-mec, sietnem kellett, ha élni akartam már pedig élni akartam. Csoda folytán 4:59 másod perc alatt értem át a vonalon.

Ez mosolyt csalt az arcomra.
    Ahogy földerengett előttem a többi ilyen eset, mindig az utolsó utáni pillanatban éltem túl mindent. Mint valami rossz akció hős aki mindig a végletekig feszíti a húrt. Magamban felidéztem a hosszú és kemény kiképzés valamennyi emlékét. Ami után következtek a bevetések. Mozgékonyságom, eltökéltségem és addigra felfedezett képességem tökéletes kémmé változtatott. Eleinte csak néhány földön elhelyezett Gyűjtő bázisra kellett beszivárognunk vagy pedig egy csapatot az idő leple alatt bejuttatnom. A taktikánk, és addigra több fajtársammal lassan de biztosan a javunkra fordítottuk a háborút. Azonban ahogy egyre több telepatát termeltünk egyre rövidebb kiképzéssel a gyűjtők annál több testvéremet tették el láb alól és vették át erejüket. Ez a képességük ismét javukra fordította a háborút. Már vesztésre álltunk és a véget vártuk, ami meg is érkezett, csak hogy nem a mi végünk volt az. A felfedező visszatért. De ez az előny sem volt elég. Én már feladtam a több évszázada tartó háborút, elegem volt az egészből. De kaptam egy feladatot, egy olyan feladatot amit a mai napig örülök, hogy nem utasítottam vissza.

Körbenéztem a kabinomban és megsimogattam az asztalomat egy halovány mosollyal ami az arcom árnyékából kikandikált a képemet érő lámpafényre. Halk kacaj után tovább nosztalgiáztam…

A feladatunk az volt, hogy a gyűjtők zászlós hajójára osonjunk be és belülről pusztítsuk el az egészet.
    -Ez öngyilkosság uram! Mindneki meg fog halni! Egyedül megyek.
    ’-Ez parancs volt katona! Őket magával viszi!
    -Nincsenek rendesen kiképezve uram.
    ’-Akkor majd maga kiképzi őket odafelé! Lelépni!
    Tudtam, hogy a halálba viszem az 5 adrenalintól és tesztoszterontól túlfűtött embert de a parancs az parancs. Itt határoztam el, hogy ha egyszer odakerülök, senkit sem fogok a halálba küldeni.
    Felkerültünk a hajóra, képességemmel ez nem volt kihívás. Egész mélyre eljutottunk amikor beütött a krak. Felfedeztek minket, az 5 emberemet rögvest kivégezték, én eltudtam menekülni de a töltetek náluk voltak, egyedül voltam egy hatalmas parancsnoki csata cirkálón. De nem is akárhol, valamiféle laborban lehettem. Vagy kutató központban. Az asztalon találtam néhány fontosnak tűnő papirost. Papírt manapság csak olyanra használnak amit túl veszélyes digitálisan tárolni. Összeszedtem a tervrajzokat és megpattantam a hajóról majd a hadseregből is dezertáltam. A föld egy eldugott részére menekültem civilben. A háború pár évtizeden belül elcsöndesült én pedig ezen a kis helyen összeverbuváltam egy ütős kis csapatot dezertált katonákból. Még egy gyűjtő is volt köztünk. Bíztam benne hiszen én mentettem meg. Továbbá hasznomra is vált a tudása, megtanított a saját nyelvükre és írásukra. Ezzel a tudással már képessé váltam hogy a Vezér tervrajzait értelmezni tudjam. Kicsiny csapatunk először egy lezuhant árnyékot pofozott ki. A hatalomért vívott harcban mint zsoldosok természetesen részt vettünk, mindenkinek a szolgálatába álltunk aki rendesen megfizetett minket. Lassan de biztosan gyűlt a pénz, neki is kezdtünk a Vezér felépítésének. Sok tecnológia nem állt a rendelkezésünkre de mindenre találtam megoldást. Sőt, több újítást is bevezettem minek hatására egy sokkal ütőképesebb gépet alkottunk.

-Ugye kicsim?
    Simítottam végig ismét az asztalomon.

Sajnos a lassan de biztosan beálló béke számunkra kedvezőtlen volt. Mit ér egy zsoldos csapat polgárháború nélkül? Amets drága, is elidegenedett tőlünk ahogy kapott ismét egy kis hatalmat. Jason Light öreg cimborám és elődjei se kerestek egy idő után, Ben Jones az a kis kölök szerintem még nem is tudja, hogy elődje miattam kapott ki. Az a sok arzén, azért lassan de biztosan, nyomtalanul de kifejti hatását még náluk is…
    Skatzon.. Őt az oldalamon szolgáló gyűjtőn keresztül ismerem. A háború után vették fel egymással a kapcsolatot, neki is intéztünk pár kisebb nagyobb ügyet. Ahogy a többieknél a kölcsönös tisztelet lassan de biztosan kialakul. Bizalomról szó sincs!
    Azok után, hogy elült a piac, még a marson is. A rendfenntartóknak nem szívesen segítettünk. Egy idő után már nem érte meg a zsoldosság átcsaptunk kalózkodásba. Ha nem adnak munkát, szerzünk magunknak.
    Egyrészről örülök, hogy vége a háborúnak. Másfelől hiányzik a munkám. De hát az idő csak engem kímél, minden mást megváltoztat. A zsoldos seregemből mára már kalóz csürhe lett, de ha valami régi ismerős esetleg felhívna valami meló ügyben, valami komolyabban, talán nosztalgiából, esetleg ismeretségi alapon akár még be is vállalnánk. De most csak lopunk, csalunk, hazudunk, fosztogatunk, csempészünk, kereskedünk.

*Pritty!
    -Szabad.
    ’-Kapitány! Elvittek egy pengét a hangárból.
    -Csak nem az az eszelős? Hogy is hívják?
    ’-James Kurt uram!
    -Nem magát idióta, aki elvitte a hajót… Kasper Soltézs?
    ’-Kasper Solarz
    -Ahh igen, ő. Hagyd csak. Majd vissza talál, kapp 4 órát röpködni, utána hozzátok vissza.
    ’-De uram…
    -Gh49 alfa-t és távolról lehet aktiválni. Megjegyezte?
    ’-Igen kapitány.
    Azzal intettem neki és tovább italoztam a bárkám fedélzetén a Mimas körül keringve.

A hozzászólást Collector Kapitány összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Vas. Dec. 23, 2012 1:40 am-kor.
    Fletcher
    Fletcher
    Admin

Hozzászólások száma : 281
    Hírnév : 5

Collector Kapitány naplója Empty Re: Collector Kapitány naplója

Témanyitás  Fletcher Kedd Okt. 16, 2012 12:33 am

Nos akkor ezennel el vagy fogadva, jó játékot az oldalon! Smile

Pontos idő: Pént. Nov. 22, 2024 5:14 am