Darkheart

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Belépés

Elfelejtettem a jelszavam!

Legutóbbi témák

» Általános csevejde
Skatzon I_icon_minitimeKedd Okt. 20, 2020 3:33 am by Amets

» Dühöngő
Skatzon I_icon_minitimeVas. Dec. 11, 2016 11:42 am by Kabuto

» Vezetőségszidó
Skatzon I_icon_minitimeVas. Dec. 11, 2016 11:42 am by Kabuto

» Társoldalak, baráti oldalak
Skatzon I_icon_minitimeVas. Dec. 11, 2016 11:41 am by Kabuto

» Ösvények
Skatzon I_icon_minitimePént. Jan. 24, 2014 4:48 am by Nicholas ,,Doctor" McNeal

» Hunter Street
Skatzon I_icon_minitimeVas. Szept. 01, 2013 2:37 am by Jack Carthy

» Irodák
Skatzon I_icon_minitimeSzomb. Aug. 31, 2013 8:59 pm by Joshua Palmer

» Sikátorok
Skatzon I_icon_minitimeSzomb. Aug. 03, 2013 10:28 am by Nicholas ,,Doctor" McNeal

» Mólók
Skatzon I_icon_minitimeSzomb. Aug. 03, 2013 1:19 am by Luke Darrow

Ki van itt?

Jelenleg 76 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 76 vendég

Nincs

[ View the whole list ]

A legtöbb felhasználó (136 fő) Csüt. Nov. 21, 2024 2:54 am-kor volt itt.

Top posting users this week

No user

2 posters

Skatzon

Scott Zahn
    Scott Zahn
    Császár

Hozzászólások száma : 71
    Hírnév : 1

Skatzon Empty Skatzon

Témanyitás  Scott Zahn Szomb. Okt. 06, 2012 12:16 am

Név: Skatzon (Scott Zahn)

Születési idő: 2894. 06. 09. (108)

Faj: gyüjtő

Rang: császár

Képességek:
    1: Tudja, mikor hazudnak neki. Egyszerűen megérzi.
    2: Pirokinézis (tehát képes a molekulák mozgását extrém módon felgyorsítani, megolvasztva, felgyújtva, elhamvasztva vagy egyszerűen semmivé változtatva ezzel szinte bármilyen anyagú vagy nagyságú dolgot.)
    3: Egy morától lopott regeneráció. Ehhez szüksége van ugyanarra az életerő-elszívó folyamatra, amit a morák is alkalmaznak.

Ezek mellett a későbbiekben még elnyer képességeket, és természetesen bármikor képes felvenni az igazi, Gyűjtő-alakját is, melyen az évek során még semmit sem változtatott.

Család: A nevelt lánya, Sarabi Zahn, metamorf (32), Rendfenntartó.

Foglalkozás: üzletember

Ingóságok: Az ő tulajdonában van a Mars legjobb bordélya, az Euphoria. Érdekeltségei vannak többfelé, ezek némelyike nem túl legális. Bankszámláin több millió dollár pihen, de a mozgó tőkéje is hatalmas. Büszke tulajdonosa egy Penge típusú, tökéletesen karbantartott űrhajónak. Kézifegyvert nem hord magával, nincs rá szüksége.

Egészségi állapot: tökéletesen egészséges

Kinézet: Meglehetősen átlagos férfi. Körülbelül 180 centi magas, enyhén sportos testalkatú. Hajvonala már visszahúzódóban volt homlokáról, mikor teste a regeneráció képességének hála megrekedt ebben a formában, így örökké úgy fog kinézni, mintha kopaszodna. Arckifejezése többnyire szigorú.

Személyiség: Uralkodóként nem tűri a hibákat, nem túl gyakran gyakorol kegyelmet. Hirtelen haragú, ám megtanulta türtőztetni magát. Okos és számító, gyakran az üzleti életben is éppoly könyörtelen, mint uralkodóként. Az emberek, emberi érzelmek semmit sem jelentenek neki.

Szexualitás: heteroszexuális

Előtörténet:
    Még ifjonc voltam, mindössze 20 éves, mikor először öltem. Nem vagyok rá büszke, de megbánni se fogom soha. Egy lány volt. Azt hiszem vörös hajjal és… zöld szemekkel talán. Földi volt. Egy közönséges, tudatlan, genetikailag selejtes emberivadék. Nem is értem miért jött a népünk ebbe a… koszos naprendszerbe. De eltértem a tárgytól. Szóval: fiatal kislány volt és azóta se tudom, miért akart mindenáron követni. Ja persze! Leütöttem a barátját… már emlékszem. Nehéz kihozni a sodromból… most már. Akkoriban elég volt egy pisszenés, mikor csendre vágytam. Hát igen. Fiatalság-bolondság, ahogy a Földön mondják.
    Nem szenvedett sokáig. Tapasztalatlan és heves voltam... Csak elkaptam a torkát és... ropsz. Nem volt többé.
    Elfogyasztásra viszont alkalmatlan volt.

Hogy császár hogy lettem? Ahogy a legtöbben: megöltem az elődömet. 68 éves voltam. Az uralkodó pedig… passz, de már benne járt a korban. Kezdett gyengévé válni. Szenilis lett és engedékeny. Tiszteletre méltatlan. Pedig valaha csodáltam.
    De a harcban kitett magáért. Több sebet is ejtett rajtam, súlyosakat is. Majdnem kettétépett… hú micsoda karmok.
    De végül bevégezte. Először csupán az egyik szárnyát sikerült letéptem, majd eltörtem a lábát. Mindkettőt.
    Nem könyörgött, így nem kínoztam tovább. Egy rántással választottam el fejét a testétől, s láttam, ahogy a szikra örökre elvész szemeiből.
    Ó… mintha az anyám lett volna. Talán, mert az is volt.

De nem csak nőket gyilkoltam. Ott volt például az a metamorf. Edzésnek pazar volt. Hasznom? Az nem volt belőle. Aztán sorban a kihívóim. Na köztük is volt hímnemű. Némelyek... satnyadékok. A többiért sem kár. Jönnek mások. És hát, ne feledkezzünk meg azokról, akiknek még a faját sem tudtam. Kedvtelés, kihívás és megannyi egyéb ok. Meg persze az apád. Nem szenvedett. Nem volt rá időm.
    És, ha már az időnél tartunk... Rám már várnak máshol. Jót beszélgettünk, még úgy is, hogy neked be van tapasztva a szád, le van ragasztva a szemed és úgy gúzsba vagy kötve, mint egy húsvéti sonka.
    Ne kerteljünk: Kell az erőd. Viszont nem tudom, hogy idézed meg. De, mivel még mindig nem lángolok, úgy vélem, nem a füleddel gyújtod a tüzeket.

Jól beilleszkedtem az emberek világába, bár azt a szokásukat, hogy azzal a büdös vacakkal... mi is a neve? Cigi. Szóval, hogy azzal a cigivel mérgezzék magukat, nem értem. Mondjuk elfogult vagyok… Füstös lesz tőle a hús és nem jó értelemben.
    Mindemellett legyűrhetetlen vágyat éreznek egyéb önkárosító szenvedélyekre is... Én ezt a beteges erkölcsöt lovagolva meg, lettem gazdag és tettem szert befolyásra köztük.

Ne gondold, hogy érzéketlen vagyok.
    Több a gyilkolás mentes napom, mint az olyan mikor... nos igen.
    Az utóbbi 40 évben, már nem ölök céltalanul. Csak, ha erőre, vagy bosszúra szomjazom. Esetleg a hatalmamat őrzöm.
    És voltam szerelmes is. Gyönyörű szárnyai voltak, szinte teljesen feketék és azok a fogak… De tudom, hogy ez neked semmit nem jelent: Szóval az emberi alakja, ami meg nekem nem jelent semmit, kecses volt. Hosszú, ébenfekete haj keretezte arcát, melynek éke metsző szeme volt. Mindkét alakjában el volt látva a ti és a mi értelmezésünkben is nőies idomokkal.
    És gonosz volt. Számító, aljas és magával ragadó. Mit tehet ilyenkor egy férfi? Feleségül vettem.
    Majd’ tíz évig voltunk házasok, mikor őt legyőzte és megölte egy rendfenntartó.
    Leírhatatlan volt a dühöm. De nem siettem el a nő kivégzését. Megvártam, míg megszüli fattyát. Csak azután téptem ki a szívét.
    Hogy mi lett a gyermekkel? Felneveltük. Ez ilyen meglepő? Mert csak a korcs emberek tarthatnak háziállatot ugye?
    A kislány egy metamorf volt. Azaz, még mindig az, de ez hosszú és bonyolult történet, amibe nem merülnék bele…

Fletcher
    Fletcher
    Admin

Hozzászólások száma : 281
    Hírnév : 5

Skatzon Empty Re: Skatzon

Témanyitás  Fletcher Szomb. Okt. 06, 2012 4:56 am

Az előtörténet elfogadva, jó játékot!

Pontos idő: Pént. Nov. 22, 2024 4:58 am